Omgeving

Laat je verrassen door het bos en de heide van de Veluwe. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Landal Landgoed 't Loo heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Denk hierbij aan een bezoekje aan het Anton-Pieck-Museum, Walibi Holland of een dagje Zwolle.

Floriade Expo 2022

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen! Kijk op de website voor meer informatie.
Website

Dolfinarium

Harderwijk
Zin in een dagje vol fun, spelen, spetterende shows en nog veel meer? Dan is het Dolfinarium het perfecte uitje.
WebsiteCa. 30 kilometer van het park

Militaire schietterrein 't Harde

Op de heidegronden bij Oldebroek werd in de tweede helft van de 19e eeuw een nieuwe schietbaan aangelegd waar de artillerie kon oefenen. Het probleem van de bestaande schietbanen was dat deze te kort werden voor de moderne wapens. In opdracht van de toenmalige Minister van Oorlog werd daarom een nieuw terrein gezocht, dat centraal moest liggen en goed bereikbaar moest zijn zowel over de weg als over water. In 1875 werd de benodigde grond door het ministerie aangekocht. In 1877 mocht het Regiment Vestingartillerie de eerste schoten lossen. Sinds 1878 word de Artillerie Schietschool uit ‘t Harde gebruikt voor de militaire opleidingen die sindsdien het gehele jaar door plaatsvinden. Ons park wordt dan ook vaak bezocht door gasten die hier vroeger waren gelegerd en nu met hun kinderen dan wel kleinkinderen op bezoek gaan bij het aanwezige artillerie museum.

Fruittuin Verbeek

Oldebroek
Smaak, smaakbeleving, passie en een grote diversiteit. Kom kijken, kom proeven en overtuig jezelf.
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Kasteel Zwaluwenburg

Elburg
Maak een heerlijke wandeling rond het kasteel en landgoed.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Dinoland

Zwolle
In Dinoland Zwolle kunnen kinderen tussen de 2 en 14 jaar oud leren, ontdekken en spelen tussen de dino's.

WebsiteCa. 14,6 kilometer van het park

Meer tips