Eten en drinken

Voor alle maaltijden en drankjes kunt u terecht op het park. U bent van harte welkom in ons nieuwe restaurant Pizza Limone, de plek voor de Italiaanse keuken. Bij de nieuwe Brasserie geniet u van een drankje, lunch of diner. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de nieuwe snackbar en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nieuwe Parkshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

De leukste momenten van de vakantie beleeft u met de kids in het zwembad. Samen oefenen voor de zwemdiploma’s en dobberen in de stroomversnelling. De kleinste kids plonzen in het aparte kinderbad en roetsjen van de kinderglijbaan. Tijdens uw verblijf heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor de start.... af! Sportievelingen halen hun hart op: boogschieten, tokkelen of klauteren op het low rope parcours. Met het gezin een potje midgetgolf of jeu de boules. Op Landal Landgoed ’t Loo verveelt u zich geen moment. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, voor jong en oud.
Alles over sport en spel

Kids

De onbezorgde vakantie is begonnen! Bollo heet u en uw kinderen van harte welkom. De kleinsten vermaken zich op de indoorspeelplaats en knutselen in de Bollo Club, terwijl de grotere kids een potje airhockey spelen of elkaar inmaken met poolbiljart. Tijd voor elkaar en plezier maken samen.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door het bos en de heide van de Veluwe. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Landal Landgoed 't Loo heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Denk hierbij aan een bezoekje aan het Anton-Pieck-Museum, Walibi Holland of een dagje Zwolle.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een picknickmand achterop de fiets. Verken de omgeving en ontdek het groen van de natuur. Wandelend of op de fiets geniet u van de frisse boslucht. Landal Landgoed ’t Loo is omringd door oneindig veel kilometers natuur.
Meer wandelen en fietsen