Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Landgoed 't Loo
Looweg 47
8095 PS 't Loo-Oldebroek

Bel de receptie
+31-(0)525 63 70 00
Mail de receptie
loo@landal.com

Openingstijden receptie

Vandaag
08:30 - 16:00
Morgen
08:30 - 16:00
Donderdag 28 sep
08:30 - 16:00
Vrijdag 29 sep
08:30 - 20:00
Zaterdag 30 sep
08:30 - 17:00
Zondag 1 okt
08:30 - 17:00
Maandag 2 okt
08:30 - 18:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Wij zijn een gedeeltelijk autovrij park. Als je in de autovrije zone verblijft is het alleen op maandag en/of vrijdag mogelijk om met de auto naar de bungalow te rijden.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Wezep. Vervolgens kun je een taxi nemen of de buurtbus. Reserveren kan bij Taxi Arend Personenvervoer (tel. 038 8442729). Buurtbus: Neem buurtbuslijn 514 (richting Elburg – ’t Harde NS) en stap uit bij bushalte Landal Landgoed ‘t Loo. De kaartjes voor de bus zijn verkrijgbaar bij de chauffeur van de buurtbus. De bus rijdt van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur.

Aankomst en vertrek

Aankomst

Wij werken met een digitale check-in en digitale sleutel. Zorg ervoor dat je vóór aankomst op het park de Landal GreenParks App downloadt en je digitale check-in compleet maakt. Dit doe je door een eventuele openstaande betaling te voldoen en je reisgenoten en verwachte aankomsttijd aan ons door te geven. De sleutel verschijnt daarna in de App en kun je vanaf 16:00 uur op dag van aankomst gebruiken. Je kunt direct doorrijden naar de accommodatie en hoeft niet meer in de rij bij de receptie! Meer informatie.

Vertrek

Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Daarna kun je de deur achter je dichttrekken en vertrekken. Je hoeft niet meer langs de receptie. Goede reis!

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. Verwacht je laat te arriveren, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)525 63 70 00 of per e-mail via loo@landal.com.

Goed om te weten

Receptie

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie.

Openingstijden op aankomstdagen*

ParkShop:
  • vrijdag en maandag tot minimaal 17.00 uur

De openingstijden van de andere faciliteiten kun je vinden in de Landal GreenParks App.

Laadstations voor elektrische auto's

Op het park zijn er laadpalen aanwezig om jouw elektrische auto op te laden, deze bevinden zich bij parkeerplaats P4, naast het hoofdgebouw.

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Wasserette

Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.

Bowling- en tennisbaan

Reserveer nu alvast jouw bowling- en/of tennisbaan online, zo ben je verzekerd van een plek en voorkom je teleurstelling. Dit is mogelijk tot max. 14 dagen vooruit.

Rookvrij

Landal Landgoed 't Loo heeft rookvrije bungalows, binnen mag dus niet gerookt worden, op het terras mag dit wel. Op het park mag buiten wel gerookt worden, met uitzondering van het buiten terras van de Brasserie, de ingang en het strand gedeelte bij het hoofdgebouw. Dit staat ter plaatse ook aangegeven met borden. 

Bowling- en/of tennisbaan reserveren

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard. Bankbiljetten van EUR 200,- en EUR 500,- worden helaas niet geaccepteerd.De voorkeur gaat uit naar cashless betalen. In onze snackbar is het zelfs alleen mogelijk om cashless te bestellen via onze bestelzuilen.

Te huur

(Elektrische) fietsen en kinderfietsen,
4-persoonsfamiliefietsen, bolderwagens en skelters, waterfietsen, kinderbuggy’s, tennisrackets en -ballen, tafeltennisbatjes en gourmetstel.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park. 

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven).
Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Autovrij park

Het park is autovrij m.u.v. de op de plattegrond bruingekleurde wegen. Heb je een invalidekaart of doktersverklaring dan krijg je een ontheffing om de auto bij de bungalow te parkeren. Dit dien je dan wel voor aankomst door te geven. Ben je slecht ter been dan raden wij je aan een bungalow met centrale ligging te reserveren.

Vissen niet toegestaan

Het is niet toegestaan om te vissen in de recreatieplas.

Digitale sleutel

Via de Landal GreenParks app kun je gebruik maken van de digitale sleutel.