Eten en drinken

In de omgeving zijn genoeg leuke restaurants waar u lekker kunt lunchen of dineren.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Er wordt hard gewerkt aan een prachtig nieuw centrumgebouw met o.a. een overdekt zwembad. Tot die tijd is er genoeg waterpret voor jong en oud in zwembad De Scheg in Deventer.
Zwempret

Sport en spel

Omringd door landgoederen, weilanden en bossen, kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Nog energie over? Ga dan karten, klimmen in het klimbos of kanovaren.
Alles over sport en spel

Omgeving

Landal De Vlinderhoeve ligt op de grens van Overijssel en Gelderland in een karakteristiek Achterhoeks coulisselandschap. Perfect om er samen op uit te gaan met de fiets en oude gezellige plaatsjes als Lochem of Zutphen te bezoeken.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Ga eropuit in de omgeving en ontdek de natuur, genietend van de frisse lucht. Landal De Vlinderhoeve is omringd door oneindig veel kilometers wandel- en fietspaden.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Nabij het park ligt de Lochemse Goflclub met een 18 holes par 72 golfbaan. Vergeet onder het golfen niet te genieten van het mooie coulisselandschap van de Achterhoek.
Lochemse Golfclub