Landal Stories

Familie-avonturen

Natuurlijk genieten op de Veluwe
“De zon scheen echt waanzinnig mooi door het bladerdak. We wandelden in de bossen op de Veluwe. En we hoorden niets anders dan de natuur... Dat was écht genieten”, vertelt een goede vriendin mij tijdens ons wekelijkse lunchmomentje. Ze is in Nationaal Park Veluwezoom geweest. Ik luister aandachtig naar de vakantieverhalen over Nationaalpark Veluwezoom van mijn vriendin tijdens ons wekelijkse lunchmomentje.
Een kerstvakantie vol activiteiten
"Bollo!!!”, hoor ik op de achterbank. We komen het parkeerterrein van Landal Coldenhove oprijden. Een grote pluche beer loopt vanaf de receptie het vakantiepark op en is direct gespot door de kinderen. Enthousiast zwaaien ze naar Bollo, met hun Bollo knuffel in de hand. Bollo wenkt om met hem op de foto te gaan. De vakantie is voor de kinderen nu al meer dan geslaagd! We wandelen het vakantiepark verder op. Via de Landal app zijn we al ingecheckt en we weten ook al welk huisnummer voor ons is ge
Kerstvakantie op de Katschberg
Het is weer die tijd van het jaar: winterbanden! De auto is er minstens net zo klaar voor als wij om binnenkort op wintersport te gaan. We hebben bestemming Oostenrijk geboekt en reizen de aankomende kerstvakantie naar Katschberg.
Slapen in de droomboom
Afgelopen jaar zijn we op zomervakantie geweest in eigen land. De coronapandemie heeft ons geleerd dat Nederland een fantastisch vakantieland is. Een korte autorit vonden ook de kids een aangenaam idee en zo installeerde we ons al snel in een vakantiehuis in het bos. En niet zomaar een vakantiehuis. We hebben gelogeerd in een droomboom!
Natuurlijk Denemarken
De kids hangen al ergens hoog in de bomen en slingeren soepel als aapjes over het klimparcours. Gezekerd en uitgedost met veiligheidshelm en stevige gympen vermaken zij zich in de natuur. “Pap, mam, komen jullie ook nog?”, horen we vanuit de verte.