"Bollo!!!”, hoor ik op de achterbank. We komen het parkeerterrein van Landal Coldenhove oprijden. Een grote pluche beer loopt vanaf de receptie het vakantiepark op en is direct gespot door de kinderen. Enthousiast zwaaien ze naar Bollo, met hun Bollo knuffel in de hand. Bollo wenkt om met hem op de foto te gaan. De vakantie is voor de kinderen nu al meer dan geslaagd! We wandelen het vakantiepark verder op. Via de Landal app zijn we al ingecheckt en we weten ook al welk huisnummer voor ons is gereserveerd. Ik open de deur van de accommodatie met mijn mobiele telefoon. Super handig en een sleutel is niet meer nodig! Ik draag onze tassen naar binnen en zoek meteen onze zwempakken. Ik heb de kids beloofd dat we na aankomst eerst een duik gaan nemen!
Zwemmen, knutselen en adventure golf

Terug in de accommodatie na het zwemmen scroll ik met de kids door de Landal app. Ze zien dat ze zich met een druk op de knop kunnen aanmelden voor allerlei leuke activiteiten. Van knutselen tot een eigen kerstkrans maken. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid tot een potje bowlen of adventure golf. Al snel is duidelijk dat we ons zeker niet gaan vervelen deze kerstvakantie! Vanmiddag gaan we meteen de competitie aan met elkaar tijdens de adventure golf. We worden zelfs beloond met een zachte zonnestralen op deze frisse winterdag. Eind van de week gaan we lekker warm binnen een kerstkrans maken!

Kerstkoekjes bakken

Het is bij ons traditie om ieder jaar in de kerstvakantie koekjes te bakken volgens het recept van oma. We zijn nu een paar dagen op vakantie en vandaag is een regenachtige dag. Ideaal weer om koekjes te bakken! Ik pak de vormpjes die ik van thuis heb meegenomen en verzamel het nodige keukengerei uit de keukenla. De kids beginnen met het mengen van de eieren en boter. Nadat ik voorzichtig het bakmeel en de suiker heb toegevoegd en we een fijn deeg hebben is het tijd om vormpjes uit te drukken. Favoriet bij de kinderen! Al snel ontstaan er zandkleurige kerstmannen, sterren, hartjes en dennenboompjes die de oven in kunnen. En langzaamaan vult de woonkeuken zich met de zoete geur van versgebakken koekjes!

Naar huis met mooie herinneringen
Na een week volop activiteiten met het hele gezin, rijden we met een kerstkrans op de hoedeplank richting huis. De kids zwaaien nog even naar Bollo bij het Bollohuisje. We kijken terug op een geslaagde week vol activiteiten, een gezellig kerstdiner in onze accommodatie op eerste kerstdag en een overheerlijke kerstbrunch in de brasserie de dag erna. Manlief won het potje adventure golf en gaat met de eer naar huis. En de kids... die kijken nu al uit naar de volgende vakantie!

Liefs, Lotte
Jouw kerstvakantie op Landal Coldenhove