Compleet verblijf

Opgemaakte bedden, boodschappen bij aankomst of iedere dag je ontbijt én diner laten verzorgen? Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden om jouw verblijf compleet te maken.

Elk park heeft zijn eigen arrangementen. Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren.

Zoveel keuze

Maak jouw verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde pakketten. Opgemaakte bedden, zachte handdoeken, een boodschappenpakket dat klaarstaat bij aankomst of samen voor de open haard kruipen. Heerlijk wat een luxe!

Met de culinaire arrangementen hoef jij nergens meer over na te denken. Wat een verwennerij! Je start de dag met een heerlijk ontbijtarrangement bestaande uit verse broodjes uit de oven, vele soorten beleg en versgeperste sappen. En na een dag vol activiteiten kun je zó aan tafel als je een van de culinaire arrangementen, zoals het gourmetarrangement, reserveert.

Er is nog veel meer te beleven! We hebben verschillende arrangementen voor jong en oud. Voor elke generatie wat wils. Wil je relaxen of juist iets actiefs doen? Kies het arrangement dat bij jou past.

Parkspecifieke arrangementen

Vrijwel ieder park heeft ook een arrangement specifiek gericht op de faciliteiten of de omgeving van het park. Tijdens het boekingsproces, in de stap Extra’s, vind je een overzicht van de mogelijke arrangementen op het park van jouw keuze. Volop arrangementen, voor ieder wat wils. Kies het arrangement dat het beste bij jou past.
Mijn Landal

Reserveer leuke extra's

Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren.

Geef je keuze op bij jouw online reservering in de stap Extra's of na je boeking in jouw Mijn Landal account.  

  • Al jouw reserveringen in één overzicht
  • Maak jouw vakantie compleet met leuke extra’s
  • Bewaar jouw favorieten
Account aanmaken Inloggen
Zoek & boek jouw accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum