Vakantie zonder stress

Ontdek onze arrangementen
Zoek & boek
Zoveel keuze
Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel ieder park heeft ook een arrangement specifiek gericht op de faciliteiten of de omgeving van het park. Tijdens het boekingsproces, in de stap Extra’s, en in jouw account vind je een overzicht van de mogelijke arrangementen op het park van jouw keuze. Volop arrangementen, voor ieder wat wils. Kies het arrangement dat het beste bij jou past.
Mijn Landal

Reserveer leuke extra's

Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren.

Geef je keuze op bij jouw online reservering in de stap Extra's of na je boeking in jouw persoonlijke account. Dit kan tot uiterlijk een dag voor aankomst. Zo hebben we genoeg tijd om het arrangement voor je voor te bereiden. 

  • Al jouw reserveringen in één overzicht
  • Maak jouw vakantie compleet met leuke extra’s
  • Bewaar jouw favorieten
Account aanmaken Inloggen
Zoek & boek jouw accommodatie
Een compleet verblijf

Opgemaakte bedden of een handdoekenpakket? Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden om jouw verblijf compleet te maken.

Elk park heeft zijn eigen arrangementen. Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren. Download de app en laat je verrassen!