Luxe arrangementen

Geniet van een extra comfortabel verblijf
Zoek & boek
Experience photography Arrangement RSN 2020
Comfortpakket
Vakantie staat in het teken van gemak. Kies daarom voor een Comfortpakket met verschillende extra’s, zodat jij alleen het nodige hoeft in te pakken. Voor slechts € 23,95 per persoon worden de bedden opgemaakt en liggen handdoeken en keukendoeken klaar bij aankomst. Meer informatie over deze extra’s kun je hieronder terugvinden.
Kies voor extra luxe!

Alles wat je vooraf moet weten

Alles wat je vooraf moet weten

Kies eerst jouw vakantiepark
Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze. Niet alle parken bieden dezelfde arrangementen aan. Dit doe je in de Landal-app of in het boekingsproces op de website.

Alles wat je vooraf moet weten

Arrangement reserveren
Het aanbod aan arrangementen en de wijze van reserveren verschilt per vakantiepark. Hieronder vind je mogelijkheden:

- Reserveer een arrangement tegelijktijd met het boeken van je accommodatie. Bij een online reservering doe je dit bij de stap Extra's.
- Of doe het achteraf in jouw account. Daarnaast bied een groot aantal vakantieparken de mogelijkheid om een arrangement via de Landal-app te boeken.
- Een aantal arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren.
- Niet alle vakantieparken bieden dezelfde arrangementen aan.

Alles wat je vooraf moet weten

Geen combinaties mogelijk
De arrangementen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Alles wat je vooraf moet weten

Prijsinformatie
De genoemde prijzen gelden bij minimaal twee personen. De prijzen zijn exclusief accommodatiehuur. Alle kindertarieven zijn alleen geldig in combinatie met minimaal twee volwassenen.
Kijk voor alle info in de Landal-app Handig voor en tijdens jouw verblijf
Zoek & boek jouw vakantiehuis
Luxe en comfort

Maak jouw verblijf nu nog comfortabeler met een van onze samengestelde pakketten. Geniet van opgemaakte bedden bij aankomst. Deze arrangementen boek je eenvoudig samen met je accommodatie. Bij een online reservering doe je dit bij de stap Extra's. Heerlijk wat een luxe!

Tip: een aantal arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren. Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze.