Luxe arrangementen

Geniet van een extra comfortabel verblijf
Zoek & boek
Experience photography Arrangement RSN 2020
Comfortpakket
Vakantie staat in het teken van gemak. Kies daarom voor een Comfortpakket met verschillende extra’s, zodat jij alleen het nodige hoeft in te pakken. Voor slechts € 18,95 per persoon worden de bedden opgemaakt en liggen handdoeken en keukendoeken klaar bij aankomst. Meer informatie over deze extra’s kun je hieronder terugvinden.
Kies voor extra luxe!
Mijn Landal

Reserveer leuke extra's

Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren.

Geef je keuze op bij jouw online reservering in de stap Extra's of na je boeking in jouw persoonlijke account. Dit kan tot uiterlijk een dag voor aankomst. Zo hebben we genoeg tijd om het arrangement voor je voor te bereiden. 

  • Al jouw reserveringen in één overzicht
  • Maak jouw vakantie compleet met leuke extra’s
  • Bewaar jouw favorieten
Account aanmaken Inloggen
Zoek & boek jouw vakantiehuis
Luxe en comfort

Maak jouw verblijf nu nog comfortabeler met een van onze samengestelde pakketten. Geniet van opgemaakte bedden bij aankomst. Deze arrangementen boek je eenvoudig samen met je accommodatie. Bij een online reservering doe je dit bij de stap Extra's. Heerlijk wat een luxe!

Tip: een aantal arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren. Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze.