Culinair genieten

Volledig verzorgd en ontzorgd
Zoek & boek
Gourmet- en BBQ-arrangement
Ga gezellig een avondje gourmetten met elkaar. Lekker eten in je accommodatie zonder uren in de keuken te hoeven staan. Sfeervol en makkelijk. Geniet van diverse soorten vlees, frisse salade, stokbrood en lekkere sauzen. We maken het je graag gemakkelijk. Bestel het Gourmetarrangement al vanaf € 18,95 p.p. en voor kids t/m 12 jaar vanaf € 8,95 p.p. (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen en excl. borg).
Wist je dat je ook het BBQ-arrangement kunt reseveren? Alles erop en eraan voor een avondje gezellig grillen, buiten op het terras van je accommodatie. Vanaf € 17,95 p.p. (kids vanaf € 12,50 p.p.). Bekijk de mogelijkheden op het door jou gekozen vakantiepark in de Landal-app en reserveer direct.

Alles wat je vooraf moet weten

Mijn Landal

Reserveer leuke extra's

Kijk voor je reserveert welke arrangementen mogelijk zijn op het park waar je verblijft. Een aantal arrangementen is uitsluitend vooraf te reserveren.

Geef je keuze op bij jouw online reservering in de stap Extra's of na je boeking in jouw persoonlijke account. Dit kan tot uiterlijk een dag voor aankomst. Zo hebben we genoeg tijd om het arrangement voor je voor te bereiden. 

  • Al jouw reserveringen in één overzicht
  • Maak jouw vakantie compleet met leuke extra’s
  • Bewaar jouw favorieten
Account aanmaken Inloggen
Zoek & boek jouw accommodatie
Onbezorgd genieten

Met de culinaire arrangementen hoef jij nergens meer over na te denken. Wat een verwennerij! Want na een dag vol activiteiten kun je zó aan tafel met het gourmetarrangement. Vooraf even reserveren!