Culinair genieten

Volledig verzorgd en ontzorgd
Zoek & boek
Gourmet- en BBQ-arrangement
Ga gezellig een avondje gourmetten met elkaar. Lekker eten in je accommodatie zonder uren in de keuken te hoeven staan. Sfeervol en makkelijk. Geniet van diverse soorten vlees, frisse salade, stokbrood en lekkere sauzen. We maken het je graag gemakkelijk. Bestel het Gourmetarrangement al vanaf € 20,95 p.p. en voor kids t/m 12 jaar vanaf € 11,95 p.p. (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen en excl. borg).
Wist je dat je ook het BBQ-arrangement kunt reseveren? Alles erop en eraan voor een avondje gezellig grillen, buiten op het terras van je accommodatie. Vanaf € 17,95 p.p. (kids vanaf € 12,50 p.p.). Bekijk de mogelijkheden op het door jou gekozen vakantiepark in de Landal-app en reserveer direct.

Alles wat je vooraf moet weten

Alles wat je vooraf moet weten

Kies eerst jouw vakantiepark
Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze. Niet alle parken bieden dezelfde arrangementen aan. Dit doe je in de Landal-app of in het boekingsproces op de website.

Alles wat je vooraf moet weten

Arrangement reserveren
Het aanbod aan arrangementen en de wijze van reserveren verschilt per vakantiepark. Hieronder vind je mogelijkheden:

- Reserveer een arrangement tegelijktijd met het boeken van je accommodatie. Bij een online reservering doe je dit bij de stap Extra's.
- Of doe het achteraf in jouw account. Daarnaast bied een groot aantal vakantieparken de mogelijkheid om een arrangement via de Landal-app te boeken.
- Een aantal arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren.
- Niet alle vakantieparken bieden dezelfde arrangementen aan.

Alles wat je vooraf moet weten

Reserveer tot 1 dag vooraf
Geef tot maximaal een dag van tevoren door of je gebruik wilt maken van een culinair arrangement. Bij een aantal vakantieparken geldt voor 12.00 uur. Dit in verband met de bestelling van het vlees en andere versproducten. Wil je hiervan gebruik maken op de dag van je aankomst? Geef dit dan aan door te bellen naar de receptie van het vakantiepark. Dit kan niet op alle vakantieparken. Bekijk eerst in de Landal-app of het arrangement te reserveren is voor het park van jouw keuze.

Alles wat je vooraf moet weten

Geen combinaties mogelijk
De arrangementen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Alles wat je vooraf moet weten

Prijsinformatie
De genoemde prijzen gelden bij minimaal twee personen. De prijzen zijn exclusief accommodatiehuur. Alle kindertarieven zijn alleen geldig in combinatie met minimaal twee volwassenen.
Kijk voor alle info in de Landal-app Handig voor en tijdens jouw verblijf
Zoek & boek jouw accommodatie
Onbezorgd genieten

Met de culinaire arrangementen hoef jij nergens meer over na te denken. Wat een verwennerij! Want na een dag vol activiteiten kun je zó aan tafel met het gourmetarrangement. Vooraf even reserveren!