Van natuurpark tot Nationaal park

Rust en ruimte midden in de natuur: natuurparken en Nationale parken zijn geliefder dan ooit tevoren! Wandel-en fietsroutes verkennen, met de kano de rivier volgen of genieten van vergezichten vanaf een uitkijktoren. Laat tijdens jouw vakantie de alledaagse drukte achter je en duik in de schoonheid van de natuur.
    • Ruime keuze aan vakantieparken
    • Altijd een natuurpark in de buurt
    • Actieve en ontspannen vakantie in het groen

Hollandse natuur uitgelicht

Drie nationale parken
Terug in de tijd in het Hunebedcentrum midden in Nationaal Park Drentsche Aa of paardrijden in het Drents Friese Wold of wandelen op de uitgestrekte heidevelden van Nationaal Park Dwingelderveld. Drie bijzondere Nationale Parken in Drenthe.

De Waddenzee
Een uniek stukje natuur, compleet beschermd en onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed. Bijzonder geliefd bij vogelspotters! Leer de bewoners van het wad kennen bij eb of spot de vogels vanuit de duinen.

Over de grens

Hoge Venen-Eifel

Duitsland/België
Veengebieden, onbegrensde bossen en diepe rivierdalen in het Duits-Belgische natuurpark. Een onmiskenbare charme en een van de laatste hoogvenen van Europa. Ontdek alles wat dit beschermde natuurgebied te bieden heeft.

Nationaal park Hunsrück-Hochwald

Duitsland
De bomen die we met jouw hulp planten als onderdeel van het ‘boom-geven’-project zie je terug in dit nationale park. Je kunt op avontuur met een echte ranger door het nationale park. Ontdek de bossen te voet, met de fiets of te paard.

Nationaal park Hohe Tauern

Oostenrijk
Welkom in het hooggebergte. Ontdek de wildernis en doe kennis op van de regionale planten en dieren. Tijdens een belevingstour bijvoorbeeld. Met een lokale gids verken je het grootste Nationale park in de Alpen.
Boek jouw verblijf in het groen
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum