Zwaaien naar de dieren

Een gezellig dagje uit naar de dierentuin! Vanaf je Landal vakantiebestemming ben je in no-time bij de apen en leeuwen. Leer over exotische diersoorten en geniet.
    • Interessant en leerzaam
    • Een uitstapje voor de hele familie
    • Rondleidingen en dieren voeren

In Nederland

Ga op avontuur en maak een wereldexpeditie in één dag. Reis door de jungle, savanne of het poolgebied. Ook is er een grote speeltuin. Genieten!

Ontdek met de kids de waterrijke dierenwereld. Verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven. Door de indrukwekkende verblijven ben je dichterbij de dieren dan waar dan ook!

Van stoere baardapen tot prachtige flamingo's en van indrukwekkende cheetahs tot rode panda's. Alle dieren zijn van vlakbij te bewonderen. Dit zorgt voor unieke momenten.

Ontdek dit prachtige, groene dierenpark met bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken. Kom ook apen spotten met het hele gezin!

Bekijk beren vanaf een loopbrug, maak kennis met de olifanten en stokstaartjes en bestudeer de tijgers en leeuwen. Ontmoet allerlei exotische en Europese diersoorten. Om het bezoek nog specialer te maken, kun je deelnemen aan een exclusief programma: 'Trainer for a day'.

Ontdek dieren uit natuurgebieden van over de hele wereld. Je geniet van dieren en planten in verblijven die zo natuurlijk mogelijk zijn gebleven.

In Duitsland

Meer dan 1000 dieren en 150 verschillende soorten om te bewonderen. Beleef een mooie dag in de dierentuin, geef de dieren te eten of boek een rondleiding.

Het grootste bos en weidelandschap in de Eifel wordt bewoond door verschillende wildsoorten, maar ook lama's en bisons zijn van de partij. Kids vermaken zich in de avontuurlijke speeltuin en in de zomer is de rodelbaan favoriet.

Een dierentuin en attractiepark in een. Meer dan 600 dieren uit de hele wereld en meerder spannende attracties heten je welkom.
Vakantie in de buurt van een dierentuin
Zoek & boek jouw vakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum