Met z'n allen op vakantie

Een reünie, met een groep op vakantie of een weekendje weg met de hele familie? In ons aanbod grote bungalows vindt u altijd een ruimte die bij u past. Voor groepen van 10 tot wel 32 personen! Op veel van onze parken kunt u kiezen voor grote bungalows. In een ruime accommodatie voorzien van alle gemakken viert u vakantie met z'n allen. Geniet van een mooie tijd met elkaar.

We attenderen u erop vooraf de landelijk geldende maatregelen te raadplegen.
Grote accommodatiesBekijk de video

Reüniebungalows

Wilt u samen op vakantie, maar wilt u zich ook terug kunnen trekken in uw eigen bungalow, dat kan! Reserveer één van de reüniebungalows voor uw groepsverblijf. Drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (bij elkaar gelegen) met één bungalow die geheel is omgetoverd tot huiskamer met ruime keuken.
Ontdek de reüniebungalows

Meerdere bungalows naast elkaar

Ook is het mogelijk om meerdere bungalows (tot 9 accommodaties) naast elkaar te reserveren. Zo geniet u van uw eigen privacy, maar bent u wel dicht bij elkaar. Reserveren kan via tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wanneer u 10 accommodaties of meer wilt reserveren, dan kunnen uw wensen op maat worden samengesteld via Landal Business Line.

Zakelijk verblijf

Op zoek naar een verrassend bedrijfsuitje, teambuildingprogramma of bedrijfsfeest? Combineer uw verblijf met een kookclinic, wandeling met de boswachter, sportief programma, barbecue of feestavond. Voor groepen tot maar liefst 3.000 personen. Het is zelfs mogelijk 'uw eigen park' te huren. Reserveer uw zakelijke groepsreserveringen via Landal Business Line.
Landal Business Line