Landal en Natuurmonumenten

Een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Beleef de natuur rondom de parken. Want: hoe meer u weet, hoe meer u ziet. En hoe meer u ziet, hoe meer u geniet en hoe meer de natuur u waard is om te behouden. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Red de wilde bloemen

Op de parken geven we wilde bloemenweides de ruimte. U thuis ook? Vraag het gratis actiepakket aan via natuurmonumenten.nl/wildebloem en maak thuis uw eigen mini-natuur. Laat u inspireren met de tips uit het filmpje Katja Staring, groenpublicist & auteur Avontuurlijk Tuinieren.
Bekijk de vlogBestel gratis actiepakket

Activiteiten op de parken

Kom naar onze Nederlandse vakantieparken en doe mee:
  • Op pad met de boswachter
  • Wilde bloemen wandelroutes
  • Bloembommetjes gooien
  • OERRR Ontdekkaarten
Boswachter Hanne vertelt

Ontdek de natuur met OERRR

Landal GreenParks is trotse hoofdsponsor van het kinderprogramma OERRR van Natuurmonumenten. Kinderen tussen de 0 en 12 jaar ontdekken hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. Ons doel is de liefde voor de natuur bij kinderen te vergroten en zo de natuurbeschermers voor de toekomst creëren.
Ontdek OERRR

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.
Gratis routeboekjeLidmaatschap

Ontdek de natuur

Samen betrekken Landal GreenParks en Natuurmonumenten de gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met een excursie door de natuur onder begeleiding van een boswachter. Ontdek de Nederlandse natuur met Natuurmonumenten.
Ontdek de Nederlandse natuur