Landal en Natuurmonumenten

Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of u nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Voorjaar 2020: Landal Marker Wadden

Marker Wadden is een uniek en nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, midden in het Markermeer. Vijf weidse eilanden waar razendsnel nieuwe natuur ontwikkelt. Op één eiland, het Haveneiland, komen vier duurzaam gebouwde, energieneutrale eilandhuisjes. Hier kunt u vanaf voorjaar 2020 verblijven. Ver weg van alles, midden in de natuur. En het mooiste is: de huuropbrengst geven wij volledig terug aan de natuur in dit schitterende gebied.

Wilt u meer weten? Meld u aan voor de Landal Marker Wadden nieuwsbrief. We houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én u krijgt de mogelijkheid om als eerste een verblijf te reserveren in de pre sale.
Meer over Landal Marker WaddenAanmelden nieuwsbrief

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd 25 november uitgereikt in Amsterdam.
Lees verder

Ontdek de natuur met OERRR

Landal GreenParks is trotse hoofdsponsor van het kinderprogramma OERRR van Natuurmonumenten. Kinderen van 0 tot 12 jaar ontdekken met OERRR hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. Ons doel is de liefde voor de natuur bij hen te vergroten en zo de natuurbeschermers voor de toekomst te creëren.
Ontdek OERRR

Gratis OERRR ontdekkaarten

Of u nu in bos, heide of op het strand loopt, er is altijd genoeg te zien en te ontdekken. Om daarbij een handje te helpen heeft OERRR Ontdekkaarten gemaakt. Deze krijgt u gratis bij de receptie van uw park. Met de Ontdekkaarten wordt het voor kinderen (en u) nóg leuker om in bladeren te duiken of pootje te baden in zee, want misschien zien ze wel die mestkever, of een zeester. En ze krijgen leuke tips voor verzamelen en bouwen. Er zijn OERRR Ontdekkaarten voor Zee, Bos en Heide en Water.

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.

Gratis routeboekje | Lidmaatschap