Landal en Natuurmonumenten

Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of u nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur.
    Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Landal Marker Wadden

Marker Wadden is een uniek en nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, midden in het Markermeer. Vijf weidse eilanden waar razendsnel nieuwe natuur ontwikkelt. Op één eiland, het Haveneiland, staan vijf duurzaam gebouwde, energieneutrale eilandhuisjes. Ver weg van alles, midden in de natuur. En het mooiste is: de huuropbrengst geven wij volledig terug aan de natuur in dit schitterende gebied.

Ontdek al wandelend de natuur en neem een duik in het Markermeer. Vergeet ook niet uw verrekijker mee te nemen. U spot verschillende vogelsoorten in het natuurgebied. Het Eilandpaviljoen op het strand van Marker Wadden is dagelijks geopend voor een pauze met een heerlijk kopje koffie met een lunch of een kleine snack.
Reserveer uw verblijf op Landal Marker Wadden

Ontdek de natuur met OERRR

Landal GreenParks is trotse hoofdsponsor van het kinderprogramma OERRR van Natuurmonumenten. Kinderen van 0 tot 12 jaar ontdekken met OERRR hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. Ons doel is de liefde voor de natuur bij hen te vergroten en zo de natuurbeschermers voor de toekomst te creëren.
Ontdek OERRR

OERRR Beleefkaarten

Natuurmonumenten presenteert in samenwerking met Landal de OERRR Beleefkaarten. Deze zijn beschikbaar bij de receptie of hier te downloaden! De vier beschikbare versies hebben ieder een eigen thema en leren je meer over de zee, het bos, de heide of het water. Bekijk de natuur met een andere bril en ontdek hoe de dieren leven in de verschillende landschappen op onze vakantieparken.
Beleefkaart bos | Beleefkaart heide | Beleefkaart water | Beleefkaart zee 

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.

Gratis routeboekje | Lidmaatschap
Landal GreenParks winnaar Sustainable Brand Index 2021
Voor het vierde jaar op rij is Landal GreenParks verkozen tot het meest duurzame reismerk van Nederland in de categorie Travel & Tourism. We hergebruiken grondstoffen, bieden insecten een goede leefomgeving, bestreiden onkruid zonder gif en werken samen met lokale ondernemers. De natuur staat bij ons voorop. Op onze duurzaamheidspagina leest u er alles over.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd 25 november uitgereikt in Amsterdam.
Lees verder