Landal en Natuurmonumenten

Een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Beleef de natuur rondom de parken. Want: hoe meer u weet, hoe meer u ziet. En hoe meer u ziet, hoe meer u geniet en hoe meer de natuur u waard is om te behouden. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Maak plaats voor wilde bloemen

Langzaam maar zeker zijn wilde bloemen steeds meer uit ons landschap verdwenen. Het gevolg is dat insecten en weidevogels verdwijnen. Insecten en weidevogels hebben onze hulp nodig. Daarom leggen we op de parken wilde bloemenweides aan. Kom in actie en maak je eigen mini-natuur. Ga naar nm.nl/wildebloem Maak thuis uw eigen mini-natuur. Samen zorgen we voor meer wilde bloemen in Nederland!

Ontdek de natuur

Samen betrekken Landal GreenParks en Natuurmonumenten de gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met een excursie door de natuur onder begeleiding van een boswachter. Ontdek de Nederlandse natuur met Natuurmonumenten.
Ontdek de Nederlandse natuur

Ontdek de natuur met OERRR

Samen betrekken Landal GreenParks en OERRR onze jonge gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met een speurtocht door de natuur of het bouwen van een eigen insectenhotel. Gaan jullie mee op OERRR avontuur?
Ontdek OERRR

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.
Gratis routeboekjeLidmaatschap

Kleurrijke wilde bloemenweides

Natuurmonumenten en Landal GreenParks laten u graag de natuur ontdekken. De verschillende regio’s en de (bio)diversiteit van de natuur geven elk park zijn eigen, bijzondere karakter. Gezonde natuur is kleurrijk en staat vol met wilde bloemen. Het is dé plek waar insecten zoemen en vogels zingen. Samen investeren in kleurrijke wilde bloemenweides.