Landal en Natuurmonumenten

Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn partners sinds 2005. We voelen ons nauw verbonden met de naaste omgeving en maken ons sterk voor de natuur en de samenleving. Beleef de natuur rondom onze parken. Want: hoe meer u weet, hoe meer u ziet. En hoe meer u ziet, hoe meer u geniet en hoe meer de natuur u waard is om te behouden. Bovendien geldt: een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving! 

Ontdek de natuur

Samen betrekken Landal GreenParks en Natuurmonumenten de gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met een excursie door de natuur onder begeleiding van een boswachter. Ontdek de Nederlandse natuur met Natuurmonumenten.
Ontdek de Nederlandse natuur

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.
Gratis routeboekjeLidmaatschap

Boomplantdagen

Landal GreenParks, Greenchoice en Natuurmonumenten zetten zich samen in voor natuurbehoud en uitbreiding van de Nederlandse natuur. Dit doen wij door een financiële bijdrage te leveren en het organiseren van speciale boomplantdagen. We willen ervoor zorgen dat Nederland mooi blijft en nog groener wordt, zodat nog veel meer mensen kunnen genieten van de natuur.
Impressie Boomplantdagen

Natuurmonumentenvoordeel

Voordelig genieten van de natuur:
  • U ontvangt € 25 extra korting* op de actuele prijzen. 
  • De korting is ook geldig op de last minutes waarbij de bungalowhuur nooit minder dan € 99* kan zijn.
  • Voor verblijven tot 31 december 2018.
  • Landal schenkt een boom t.w.v. € 25 aan de natuur. 

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 26 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Aanbod 2018