Landal en Natuurmonumenten

Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn partners sinds 2005. We voelen ons nauw verbonden met de naaste omgeving en maken ons sterk voor de natuur en de samenleving. Beleef de natuur rondom onze parken. Want: hoe meer u weet, hoe meer u ziet. En hoe meer u ziet, hoe meer u geniet en hoe meer de natuur u waard is om te behouden. Bovendien geldt: een mooie natuurervaring is een mooie vakantiebeleving! 

Ontdek de natuur

Samen betrekken Landal GreenParks en Natuurmonumenten de gasten actief bij de natuur op en rondom de parken. Bijvoorbeeld met een excursie door de natuur onder begeleiding van een boswachter. Ontdek de Nederlandse natuur met Natuurmonumenten.
Ontdek de Nederlandse natuur

Gratis Routeboekje wandelen en fietsen

Vraag het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aan. De boswachters selecteerde de mooiste gebieden waar u kunt wandelen en fietsen. Een uniek boekje met routes die voeren langs kronkelige rivieren, prachtige heidevelden en bossen met leuke tussenstops. Vindt u de Nederlandse natuur ook zo mooi of houdt u van sporten in de natuur? Word dan lid van Natuurmonumenten, zodat we samen de Nederlandse natuur behouden.
Gratis routeboekjeLidmaatschap

Boomplantdagen

De boomplantdagen worden jaarlijks door Natuurmonumenten georganiseerd in samenwerking met Landal GreenParks. Landal doneert jaarlijks 1.000 bomen voor uitbreiding en behoud van de natuur. U kunt uw steentje bijdragen door zelf een boom te kopen, die u tijdens de Boomplantdagen kunt planten. Alle nieuwe geplante bomen samen vormen dan een nieuw bos.
Impressie Boomplantdagen 2016Impressie Boomplantdagen 2015

Natuurmonumentenvoordeel

Voordelig genieten van de natuur:
  • U ontvangt € 25 extra korting* op de actuele prijzen. 
  • De korting is ook geldig op de last minutes waarbij de bungalowhuur nooit minder dan € 99* kan zijn.
  • Voor verblijven tot 31 december 2018.
  • Landal schenkt een boom t.w.v. € 25 aan de natuur. 

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 25 (vanaf 2018: € 26) reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Dayz by Landal: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Aanbod 2017Aanbod 2018