OERRR

Het kinderprogramma van Natuurmonumenten

Boek jouw vakantie
Twee partners, één gezamenlijke liefde: de natuur
We houden van de natuur. En omdat we de natuur zo belangrijk vinden, zijn we hoofdsponsor van OERRR, het kinderprogramma van Natuurmonumenten. Samen willen we deze gezamenlijke liefde voor de natuur, overbrengen aan de natuurbeschermers van de toekomst: kinderen.
OERRR activiteiten
Op al onze parken in Nederland ontdekken kinderen hoe leuk en mooi de natuur is om in te spelen. We bieden verschillende activiteiten aan, zoals:
Parken met OERRR activiteiten
OERRR Speelnatuur

Landal Orveltermarke heeft als eerste Landal park een OERRR speelnatuur in samenwerking met Natuurmonumenten. Hier kruipen de kids door buizen, schuilen ze in een hut, zoeven ze van de glijbaan en bouwen ze zandkastelen op het strandje. Ook op het water is van alles te beleven: met de kano, op de waterfiets en spetteren op de waterspeelplaats.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019
Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur.
OERRR lidmaatschap
Word lid van OERRR en laat je kinderen de natuur ontdekken. Voor € 2,50 per maand ontvangt je kind een welkomstcadeau en elk seizoen OERRR kaarten.