Culinair genieten op vakantie

Samen genieten van de heerlijkste gerechten, dat is pas echt vakantie. Maar dan wél zonder uren in de keuken te staan. Eten we uit of thuis vanavond? Proef de smaak van de regio in één van de restaurants op de parken. Of kies voor één van de arrangementen en geniet van (h)eerlijk eten in jouw bungalow.
    • Restaurants op de vakantieparken
    • Culinaire arrangementen
    • Parkwinkels voor kleine aankopen
    • Glutenvrije en gezonde keuken
    • Regionaal en vers
Foodservice in jouw accommodatie
Tijdens jouw vakantie bieden wij verse en gezonde maaltijden in jouw accommodatie! De met de Foodservice Award bekroonde formule zorgt ervoor dat je samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel jouw ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.

Vers uit de regio

Landal GreenParks en de natuur zijn nauw met elkaar verbonden. Dat merk je op en rondom de parken, maar ook in onze parkrestaurants. Verse regionale ingrediënten en zelfbereide gerechten prikkelen alle zintuigen voor een onvergetelijke ervaring. Elk seizoen is anders en elk park serveert specialiteiten uit de eigen regio.

Minder voedselverspilling

In onze Parkshops kun je producten zoals zuivel, cereals, wijn en noten zelf schenken en tappen: avontuurlijk, maar het levert ook minder verspilling en minder verpakkingen op. Ook in de restaurants streven we naar zo min mogelijk voedselverspilling door verantwoorde porties te serveren.

Glutenvrije en gezonde keuken

Voeding, gezondheid en het welzijn worden steeds belangrijker in de samenleving. Naast het drukke leven willen we ook goed voor ons eigen lichaam blijven zorgen. Op een aantal parken van Landal GreenParks is het daarom mogelijk om gezond en glutenvrij te eten. In de restaurants is voor ieder wat wils!
Smikkelen met Bollo
Uiteraard heeft Bollo ook aan de kleinste gasten gedacht. Zo kiezen de kinderen hun favoriete gerecht van zijn speciale kindermenu. Ook kunnen zij op veel van onze parken genieten van het lekkers uit kinderbuffet Bollo's moestuin. Uit eten met de kinderen was nog nooit zo leuk, makkelijk én lekker.

Echte Duitse bijenhoning

Op de velden, weiden en in de tuinen groeit en bloeit steeds minder voedsel voor bijen, hommels etc. Vijf parken in Duitsland planten inheemse bloemen, die honing- en wilde bijen voorzien van voedsel. Op Landal Hochwald, Wirfttal en Sonnenberg leven bijen in bijenhotels, waarvan de honing van kan worden geproefd en gekocht.

Lokaal gebrouwen bieren

Op onze parken bieden we naast de bekende nationale en internationale biermerken ook lokaal gebrouwen speciaalbieren. Skuumkoppe en Hert bier zijn zomaar wat speciaalbieren die je geproefd moet hebben. Breng ook een bezoek aan de lokale brouwerij. Dan zie je direct hoe deze speciaalbieren gemaakt worden.

Maak het uzelf makkelijk

Start de dag met het heerlijke ontbijtarrangement bestaande uit speciaal geselecteerde producten van lokale en ecologische aanbieders. En heb je na een drukke dag vol leuke activiteiten geen zin meer om te koken? Reserveer dan het gourmetarrangement of één van de andere culinaire arrangementen.

Tijd voor de braai

Het braaien is afkomstig uit de Zuid-Afrikaanse cultuur. Dit is de Zuid-Afrikaanse variant op de barbecue waarbij het vlees langzaam wordt gegaard. Op een groot aantal parken van Landal GreenParks wordt komend voorjaar en zomer eten van de braai geserveerd. Kom je gezellig mee-eten?

Proefkeuken

Ons kinderbuffet heeft een gevarieerde invulling: stukjes kipfilet, kleine stokjes saté, mini schnitzeltjes, verse friet, pannenkoeken, verschillende groenten en appelcompote. Een ‘proefchef’ maakt het kiezen extra leuk en helpt bij het kiezen van toppings zoals fruit, stukjes stroopwafel, nootjes en choconibs om de schepijsjes mee te versieren.

Workshops voor jong en oud

Het gehele jaar worden er op de parken workshops georganiseerd waarbij je aan de slag gaat om eigengemaakte producten te creëren. Doe mee met de familieworkshop brood of taart bakken of maak hemelse chocolade. De allerjongsten maken zelf de beste appelcompote, smakelijke fruitijsjes of heerlijke koekjes.
Culinaire vakantie bij Landal GreenParks
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum