Een dag pret voor iedereen

De leukste attractieparken in de omgeving
Zoek & boek

In Nederland

Sprookjesachtig mooi, gelegen in Noord-Brabant en eindeloos veel fun in de attracties.Een magisch bezoek aan de Efteling beleef je vanuit onze parken in het zuiden van Nederland.

Een pretpark voor iedereen! Het park ligt verscholen in de bossen. Ontdek ruim 30 attracties, spectaculaire shows en evenementen. Het avonturenpark heeft ook een waterpretpark dat zeker de moeite waard is.

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan Untamed. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven! Voor echte durfals!

In Duitsland

Beleef een dag vol actie en avontuur met shows, adembenemende achtbanen en ontspanningsmogelijkheden in zes verschillende thematische zones.

Geniet van een onvergetelijke dag in Duitslands enige pretpark aan zee. In elf thema gebieden en talloze attracties staat het bol met actie, maar ook voor bloemen- en natuurliefhebbers biedt het park veel bijzonders.

Een dierentuin en attractiepark in een. Meer dan 600 dieren uit de hele wereld en meerder spannende attracties heten je welkom.

In Denemarken

LEGOLAND® in Billund, Denemarken bestaat uit miljoenen LEGO® steentjes. Het attractiepark is niet alleen voor LEGO® liefhebbers een aanrader, er zijn genoeg avontuurlijke en spannende attracties.

Naast de spectaculaire achtbanen biedt Fårup Sommerland oneindig veel andere attracties, waaronder een wildwaterbaan, rondvaartboot, 4-D film en een zweefmolen. Voor ieder wat wils!
Zoek & boek je verblijf
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Fun in het attractiepark

Spanning en avontuur staan voorop tijdens jouw bezoek aan een attractiepark. Samen met vrienden en familie test je de spannende achtbanen en bezoek je toffe shows. Kortom, pret voor iedereen!