Wandelen en fietsen

De regio Karinthië heeft veel te bieden. De kilometerslange bergweggetjes leiden u naar historische kastelen. U kijkt uit op Nationaal Park Nockberge vanuit uw accommodatie. Prachtig om doorheen te wandelen of te fietsen. Maak ook een stop op een mooi plekje voor een picknick. Dat is vakantie!

Wandelen in de omgeving

Het Nationaal Park Nockberge is een beschermd natuurgebied met bijzondere flora en fauna. Woud, heide en bergmeren karakteriseren het landschap. Het is dan ook de perfecte start voor een wandeltocht. Ga met de gondel omhoog en geniet van prachtige vergezichten en strijk neer in één van de gezellige berghutten.

Het landschap van Bad Kleinkirchheim is ook ideaal voor Nordic Walking. De frisse berglucht zorgt voor een vitaal en energiek gevoel. Er zijn allerlei routes waaruit u kunt kiezen, voor ieder wat wils!
Meer in de omgeving

Interactieve wandelkaarten

Ontdek de prachtige gebergtes tijdens een wandeling en snuif de frisse berglucht op. Maak van uw wandeling een extra bijzondere belevenis en gebruik de interactieve wandelkaarten. U vindt hier een overzicht van alle routes en u kunt uw geselecteerde route in detail bekijken. Dat wordt een mooie vakantie-ervaring.
Bekijk de interactieve wandelkaarten

Op de mountainbike

Pak de mountainbike en race langs de Millstätter See. Er lopen verschillende routes langs dit prachtige deel van Karinthië, maak het zo uitdagend als u zelf wil! Direct vanaf het park vertrekken allerlei wandel- en fietsroutes en in de omgeving kunt u fietsen en mountainbikes huren. Meer weten? Loop gerust eens langs de parkreceptie.
Meer informatie

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op het park kunt u namelijk e-mountainbikes huren. Wilt u liever gebruikmaken van een dames-, heren-, of kinderfiets? Deze kunt u huren in het dorp.