Eten en drinken

Onbezorgd genieten! Bestel uw boodschappen voor aankomst online, wij zorgen ervoor dat ze bij aankomst voor u klaar staan in de villa. Geniet van onze ontbijtservice met verse, warme broodjes in de ochtend… u kunt zich nog even omdraaien in bed.

Alles op een rijtje

Eten en drinken
  • Broodjesservice

Goed begin van de dag

Klaar voor een actieve dag eropuit? Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtje. Bij aankomst ontvangt u een formulier waarmee u verse broodjes kunt bestellen. Lever deze een dag van te voren in bij de parkreceptie en uw ontbijt wordt de volgende ochtend bij u in de villa afgeleverd!

Restaurants in de omgeving

Laat het u tijdens de vakantie aan niets ontbreken. Wandel naar de Dorpsstraat in De Koog om in één van de vele gezellige restaurantjes te genieten van een hapje en een drankje. Een heerlijke lunch of diner bij Restaurant Quinty's, lekker Italiaans eten bij Ristorante Pizzeria Isola Bella, smullen bij Pannenkoekenhuis Wad Lekker of gezellig eten aan het strand bij Strandpaviljoen Paal 19 half. Er is zoveel keuze, voor ieder wat wils!

Alle boodschappen in huis!

Uw boodschappen alvast in de keuken en in de koelkast bij aankomst? Dat kan, geen zorgen! Bestel uw boodschappen voordat u naar Texel gaat, gemakkelijk vooraf via de online supermarkt van Plus Hooijschuur of Jumbo De Koog. Dit is pas een relaxte start van uw vakantie!

  • Geen gesleep met dozen en kratten van thuis
  • Frisdrank en/of andere koel producten besteld? Geen zorgen, het staat gekoeld voor u klaar
Let op! Bij de bestelling graag de naam van de boeker van uw vakantie en eventueel uw bungalownummer vermelden. Voor de betaling van uw boodschappen ontvangt u de factuur hiervan bij aankomst bij uw boodschappen. Deze kunt u dezelfde dag nog via overschrijving op het genoemde IBAN nummer voldoen.