Sport en spel

Op Texel is heel veel te zien en te doen met de fiets en deze huurt u gemakkelijk op het park. Vergeet ook uw visspullen niet mee te nemen, want aan het water op Landal Beach Park Texel is een speciale vissteiger gebouwd. Geniet in uw stoel met een hapje en een drankje, werp uw hengel uit en… geduld!

Activiteiten voor jong en oud

Sport en spel

  • Visvijver
  • Vismogelijkheden
  • Vissteiger
  • Tafeltennistafel (buiten)
 

Fietsen door de natuur

Met de fiets komt u op de mooiste plekjes van Texel en bent u lekker actief bezig. De mooiste fietsroutes zijn al voor u uitgestippeld. Een fiets huurt u gemakkelijk op loopafstand van het park. Wilt u verzekerd zijn van een fiets? Reserveer dan vooraf online.
Meer over fietsen

Vissen

Op het park is een speciale vissteiger gebouwd waar u lekker kunt vissen. Op Texel zijn ook een aantal goede visplekken langs de kust. Van strandpaal 9 tot 15 kunt u rustig hengelen zonder gestoord te worden, de vangst kan hier erg divers zijn. Zolang u niet meer dan twee hengels gebruikt heeft u geen visvergunning nodig aan de kust. Voor de binnenwateren kunt u een visvergunning kopen bij VVV texel.

Golfen op Texel

Midden in de uitgestrekte duinen, aan de rand van De Cocksdorp, vindt u Golfbaan De Texelse. De ervaren golfer leeft zich uit op de 9-holes en 18-holes golfbaan met Driving Range. Beginnende golfers kunnen meedoen met een introductieles om alle fijne kneepjes te leren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Golfbaan De Texelse.
Tip: Als gast van Landal Beach Park Texel ontvangt u 40% korting op de greenfee. Koop uw greenfee bij de receptie op het park.