Kids

Onze kleine gasten vermaken zich in de speeltuin. Op Landal Brandnertal gaat de speelpret door. Doe gezellig mee aan het Fun & Entertainment-programma of knutsel met Bollo in de Bollo Club. Er is altijd wel iets leuks te doen!

Als gast van Landal Chalet Matin maakt u gratis gebruik van de faciliteiten van Landal Brandnertal, op ca. 3 kilometer van het park.

Samen speelplezier

Kids
  • Fun & Entertainment-programma (op Landal Brandnertal)
    • Het gehele jaar
  • Bollo Club (op Landal Brandnertal)
    • Het gehele jaar
    • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (indien zindelijk)
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Bollo Club

Voor de kleine gasten vanaf drie jaar, indien zindelijk, is er de Bollo Club op Landal Brandnertal. Samen met hun vakantievriendjes gaan ze tekenen, knippen, plakken en meer. Leef je helemaal uit, hier mag het!

Paardrijden in Brandnertal

In de buurt van Landal Chalet Matin vind je een manege... met heel veel paarden. Kom ze aaien, voeren, en als je het durft mag je er ook op rijden. Er is ook een paardrijschool voor beginners en gevorderden, alles leer je hier. Hop, op je paard en in galop!

Ontmoet de bewoners van het bos

Doe mee met  de wandeltocht door het bos en leer alles over de dieren en de natuur. De tocht gaat langs speeltoestellen, insectenhotels en onderweg kom je heel veel verschillende dieren tegen! Kippen, schapen, konijnen en de stallen, zodat jij een goede indruk krijgt van het boerenleven in Oostenrijk. Het dieren-belevenispad ligt in Brand en de wandeltocht start vanaf Alvierbad.