Ontdek het Verenigd Koninkrijk

Stap op de ferry of in het vliegtuig en ontdek de groene pracht van het Verenigd Koninkrijk. Vanuit één van de 10 Landal GreenParks vakantieparken in Engeland en Schotland wandelt u over glooiende heuvels en fietst u door afwisselende landschappen.
    • Bossen, meren, bergen en kust
    • Ontdek eeuwenoude kastelen
    • Culturele uitstapjes voor het hele gezin

     

Boek uw verblijf in het Verenigd Koninkrijk

2 regio's in het Verenigd Koninkrijk

10 vakantieparken in het Verenigd Koninkrijk

Vind uw ideale vakantiepark in het Verenigd Koninkrijk

Ontdek één van de 10 vakantieparken en vind de accommodatie die perfect bij u past.

Zoek en boek

Prachtige wandelingen

Ontdek de schitterende landschappen in Engeland en Schotland. Vanaf een Landal GreenParks vakantiepark ontdekt u de spectaculairste uitzichten. Het Peak District is een van de populairste wandelgebieden in Engeland. In Schotland vindt u talloze bospaden en kustroutes in de Cairngorms en de Northwest Highlands.

Voor iedere fietser

Ook op de fiets ontdekt u het Verenigd Koninkrijk vanuit één van de 10 Landal GreenParks vakantieparken. Voor wie van een uitdagingen houdt zijn er heuvels genoeg, maar ook de recreatieve fietser geniet van een ontspannen fietstocht.

Golfen in Schotland

Landal Piperdam is de perfecte bestemming voor een golfvakantie in Schotland. De golfbaan bij het park staat bekend om zijn putting surfaces en een aantal unieke holes, die garant staan voor een bijzonder spelletje golf in de prachtige Schotse natuur.
Start uw vakantie in het Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum