Eten en drinken

Geniet van een kop koffie in het Explorers café. Of bezoek Foresters bar and restaurant en ontdek de uitgebreide menukaart met verse, hoogwaardige ingrediënten van lokale leveranciers. Als u in de buitenlucht of in uw eigen chalet wilt eten, bestaat er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen.
Eten en drinken

Zwemmen

Ontdek het moderne, overdekte zwembad in Evolution Health & Fitness. Er is een apart kinderbad aanwezig, waardoor jong en oud kunnen genieten van een heerlijke middag waterpret. Er worden ook activiteiten georganiseerd, zoals snorkelen. Of probeer je staande te houden in een gigantische opblaasbare bal!
Zwemmen

Sport en spel

Er is voor ieder wat wils. Van tennis en minigolf tot boogschieten en een hindernisbaan. Jongere kinderen zijn dol op het indoorspeelparadijs Little Monkeys (tegen betaling). In de amusementshal zijn onder andere poolbiljarttafels en een ruimte met speelautomaten voor de oudere kinderen. Genoeg te beleven!
Sport en spel

Kids

Kids zullen zich geen moment vervelen. Lekker spelen op de Trim Track baan op het park of uren speelplezier hebben in indoorspeelplaats Little Monkeys (tegen betaling). De oudere kids leven zich uit in de amusementshal met een potje tafeltennis, airhockey of poolbiljart. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd op het park.
Kids

Beauty en wellness

Het Evolution Health and Fitness centrum is de plek om helemaal tot rust te komen. Relax in het stoombad en de sauna of geniet van een heerlijke massage. Ontdek ook de moderne fitnessruimte. Behandelingen zijn te boeken bij de parkreceptie. Of kies voor een chalet met een eigen jacuzzi en geniet samen van de ontspanning.
Beauty & Wellness

Omgeving

Gelegen aan de rand van het Peak District National Park in het hart van Engeland, ten noorden van Birmingham en ten oosten van Manchester, ligt Landal Darwin Forest. Ga eropuit en ontdek de prachtige natuur die tal van mogelijkheden biedt. Ontdek ook de dorpen en landhuizen van de countryside.
Omgeving

Wandelen en fietsen

In de omgeving van het park vindt u een overvloed aan wandel- en fietspaden die u de mogelijkheid bieden dorpen in de omgeving, het glooiende landschap of meer uitdagende heuvels te verkennen. Gaat u voor een ontspannen of meer uitdagende activiteit?
Wandelen en fietsen