Eten en drinken

Samen genieten van een heerlijke lunch of diner tijdens uw vakantie? Schuif aan bij Coffee Corner Osteria voor een heerlijke lunch. Of bestel een biologisch ijsje bij de ijssalon op het park. Voor het diner hebben wij diverse opties. Restaurant Mercatu serveert heerlijke gerechten en is gelegen op het park. Op loopafstand van het park vindt u het gezellige Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout. Uw dagelijkse boodschappen haalt u bij de winkel op het park. Lekker makkelijk!

Alles op een rijtje

Eten en drinken
  • Parkshop
  • Koffiecorner
  • Ijssalon
  • Diverse horecavoorzieningen in de omgeving

Koffie en bar

Wilt u lekker wat drinken? Geniet van een heerlijke kop koffie bij Mercatu. Het restaurant heeft voor de liefhebbers ook heerlijke soorten thee, verse sappen en smoothies. Tot 16.00 uur kunt u hier heerlijk uitgebreid of juist lekker simpel lunchen. Van een bruscetta met de lekkerste Italiaanse ham tot een frisse quinoa-salade met gegrilde groenten. Na 16.00 uur verandert de koffiebar in een gezellige wijnbar. Onder het genot van Italiaanse specialiteiten kunt u hier genieten van mooie wijnen, passend bij het gerecht en het seizoen.
Website

Dineren bij Mercatu

Houdt u ook van de Italiaanse keuken? Restaurant Mercatu heeft een divers aanbod aan heerlijke gerechten voor het diner. Begin met een antipasti. Of probeer een knapperige pizza/ smaakvolle pasta. Elk gerecht is een perfecte combinatie van lokale specialiteiten met een Italiaans tintje.

Ambachtelijk ijs

In de ijssalon kunt u genieten van een ambachtelijk ijsje. U kunt kiezen voor de traditionele smaken: vanille, pistache, aardbeien of chocolade. Of probeer een nieuwe smaak uit het ruime assortiment. Wat dacht u van stroopwafelijs met (Goudse) stroopwafelkruim, tiramisu of Mercatu cappucino? Laat u verleiden tot het proeven van de wisselende en bijzondere creaties.

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout

Direct gelegen aan de grote recreatieplas vindt u de sfeervolle brasserie met ruim terras. Hier kunt u elk moment van de dag terecht voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. Asperges in het voorjaar, pompoensoep in het najaar, op de kaart staan altijd heerlijke biologische streekgerechten die passen bij het seizoen.
Meer over Reeuwijkse Hout