Kids

De jongste gasten leven zich uit in de kinderspeelhoek en maken vriendjes en vriendinnetjes. Het door water omgeven natuurspeeleiland biedt volop speelpret voor jong en oud. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerst moment. Speelplezier gegarandeerd!

Alles op een rijtje

Kids
  • Indoorspeelplaats
  • Fun & Entertainment-programma
  • Bollo huis
  • Natuurspeeleiland

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Nu: Indoorspeelplaats op Landal De Reeuwijkse Plassen

Vanaf nu is er een heuse indoor speelzolder op Landal De Reeuwijkse Plassen! Een wereld vol pret en avontuur. Ga van de glijbaan of sla tegen de boksballen. Haal via de touwbrug de overkant en bekijk jezelf in de lachspiegels. Ontdek hoe je het beste over en langs de verschillende hindernissen kunt.
De indoorspeelplaats is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar en zal garant staan voor heel veel speelpret!

Spelen in de natuur

Op het natuurspeeleiland midden in de natuur heeft iedereen plezier. Voor alle leeftijden is er wat te doen. De kids klimmen en klauteren op de klimtoestellen of zoeven van de tokkelbaan. Binnen in de kinderspeelhoek dagen ze elkaar uit tijdens een interactief spel. Wat is er leuker dan met het hele gezin lekker actief buiten bezig te zijn? Beleef de natuur!