Wandelen en fietsen

Op de grens van Friesland en Groningen vindt u prachtige natuur, omringd door water. Wandel door het waterrijke landschap vol terpen en dijken en breng onderweg een bezoek aan de oude molen in Anjum. Of fiets de 13 kilometer lange route naar het gezellige Friese stadje Dokkum.

Fietsen in Fryslân

Ontdek puur Friesland. Fiets langs het groene platteland, de knusse dorpjes. Er is veel te zien in de omgeving, zoals Borg Verhildersum in Leens of bezoek Openluchtmuseum ’t Fiskershúske in Moddergat. Ga zelf op pad en volg de bewegwijzeringen of volbreng één van de fietstochten. Of combineer sportief bezig zijn en culinair genieten met Happen & Trappen, bij Landal Esonstad begint de route en gedurende de dag fiets u door de prachtige natuur van restaurant naar restaurant. 

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets

Wadlopen

Wadlopen is een spannende en avontuurlijke manier om kennis te maken met het prachtige natuurgebied rondom het park. Tijdens het laagwater getij vallen de zandbanken droog en wordt het mogelijk om over de bodem van de Waddenzee te wandelen. Onder leiding van een gids kan er een wandeltocht gemaakt worden over het wad. In de omgeving van het park zijn er diverse aanbieders, voor zowel beginners als gevorderden. Voor meer informatie kunt u bij de receptie op het park terecht.