Wandelen en fietsen

Er valt veel te beleven in de omgeving van Cornwall. Ga eropuit en maak mooie wandelingen langs de oude mijnen of door de prachtige vissersdorpjes. Bezoek ook het Tehidy Country Park, dat slechts op een kort wandel- of fietstochtje van het park ligt, en geniet van het prachtige bosgebied.

Fietsen

Cornwall heeft fietsroutes voor het hele gezin. Er zijn routes voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. Als u van een uitdaging houdt en zin hebt om op uw fiets van modderige paden af te razen, dan is een spectaculaire mountainbikeroute in Cornwall zeker iets voor u.

Wandelen

Cornwall is de populairste wandelbestemming van het Verenigd Koninkrijk. Er is voor ieder wat wils. Houdt u van uitdaging? Kies dan voor u één van de kustroutes. Wilt u de omgeving rustig verkennen? Maak dan een ontspannen wandeling en ontdek prachtige plekken waar u vogels kunt bekijken.

Loop gerust eens langs bij de receptie voor wandel- en fietsroutes of bekijk de arrangementen die u gemakkelijk bij uw verblijf boekt.

Fietsverhuur op het park

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om het prachtige Cornwall te ontdekken. Bij Landal Gwel an Mor kunt u groot aantal verschillende soorten fietsen huren.