Eten en drinken

Geniet van een heerlijke lunch of uitgebreid diner in restaurant The Boat Inn en ontdek het panoramische uitzicht over het meer. Of ga eens naar Café on the Water, vlakbij het park. Hier geniet u van huisgemaakte plaatselijke cake en snacks. Voor uw ontbijt kunt u terecht in restaurant the Hide, waar u wordt omringt door een gezellige en knusse sfeer.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Jong en oud hebben waterplezier in het kleine overdekte zwembad op het park. Er worden in het zwembad ook activiteiten georganiseerd, zoals snorkelen. Of probeer je staande te houden in een gigantische opblaasbare bal!
Zwempret

Sport en spel

Actievelingen opgelet. Op het park is er genoeg te doen! Van een potje minigolf tot diverse, georganiseerde activiteiten voor jong en oud. Het park ligt direct aan het stuwmeer, waar u kunt vissen met een visvergunning.
Alles over sport en spel

Kids

Kinderen vermaken zich prima in de speeltuinen op het park. Ontdek ook de houten verstopplekken op het park. Met een beetje geluk kun je dieren spotten, zoals herten of de beroemde rode eekhoorns.
Ontdek alle pret

Tijd voor uzelf

Bezoek de beauty ruimte en ontsnap even aan het dagelijkse leven. Relax tijdens een heerlijke massage of geniet van een gezichtsbehandeling. De diverse behandelingen zijn bij de parkreceptie te boeken. Of leef je uit in de fitnessruimte die elke dag van 08:00 uur tot 20:00 uur geopend is.
Meer Beauty & Wellness

Omgeving

Het park grenst aan het grootste stuwmeer van Engeland. Vanuit het park heeft
u een panoramisch uitzicht. Wandel of fiets rond het meer over de paden van Lakeside Way, spot dieren in het Forest Park en bewonder in de avond de sterrenhemel bij Kielder Observatory. U komt helemaal tot rust.
Ontdek de omgeving

Wandelen en fietsen

Rondom het park vindt u een overvloed aan wandel- en fietspaden die de mogelijkheid bieden de schitterende natuur in de omgeving te verkennen.
Gaat u voor een ontspannen tochtje of kiest u voor meer uitdaging?
Meer wandelen en fietsen