Welkom op Landal Miggelenberg

Vanaf het terras voor uw accommodatie stapt u zo het bos in. En de kans is dan groot dat u een aantal bewoners van het bos tegenkomt. Tijdens een verblijf op Landal Miggelenberg op de Veluwe bent u één met de natuur. U kunt nooit vroeg genoeg op! Voordat de zon opkomt, zijn de buren allang aan de slag met het bouwen van hun nest of het zoeken naar eten! Uw kinderen zijn uren zoet in het avonturenhof, het speellandschap met een spannend eiland of op de midgetgolfbaan. In de omgeving vindt u cultuur en natuur. In het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt het Museonder, het Jachthuis Sint Hubertus en Kröller-Müller Museum. Of u nu voor cultuur, natuur of avontuur komt, uw bungalow in Hoenderloo is de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen.

Midden in het bos

Omringd door heuvels en bossen bent u van de bewoonde wereld afgezonderd. Vanuit uw bungalow zo de natuur in voor een prachtige wandeling in het groen. Klaar voor weer een nieuw avontuur samen!
  • 270 vrijstaande bungalows
  • Vernieuwde brasserie Miggelenberg
  • Avonturenhof
Alle faciliteiten Contactgegevens

Wild, bioscoopfilm over de Veluwe

In Wild vertelt de Veluwe haar eigen verhaal: ontstaan in de ijstijd en uitgegroeid tot een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen. André van Duin verzorgt de voice-over en geeft hiermee een humoristische toon aan de film. De familiefilm is vanaf 1 februari 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Bekijk de video

Nieuwe vrijstaande bungalows

Op dit park vindt u nu 51 gloednieuwe en duurzaam gebouwde vrijstaande accommodaties. De luxe en smaakvol ingerichte bungalows liggen op open plekken in het bos en zijn gebouwd volgens de meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid. 

8-persoons | 10-persoons | 12-persoons

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Miggelenberg

Oneindig veel speelplezier

Overnacht midden in het bos en ontmoet de bewoners. Er is zoveel te doen voor jong en oud. Klimmen en klauteren in het avonturenhof, vlinders zoeken in de vlindertuin of pret in de dierenweide. Doe je ook mee met het watergevecht in het overdekt zwembad? Volop vertier!
Ontdek alle pret

Samen op ontdekkingstocht

Door de perfecte ligging van de accommodatie, heeft u genoeg ruimte en
natuur om u heen. Stap op de fiets en ervaar de rust op de Veluwe, kilometers prachtige natuur wachten op u. Fiets een stukje door en u bereikt het beroemde
Kröller-Müller Museum. Voor ieder wat wils!
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Miggelenberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering