Actief genieten in de natuur

Je wordt wakker aan zee of in het bos, geniet van een stevig ontbijt en trekt daarna de natuur in. Samen op avontuur in de frisse buitenlucht. In de winter is het tijd om de piste op te gaan!

In de bergen

Op perfect geprepareerde pistes ski of snowboard je richting het dal. Geniet tijdens het afdalen van de zon op je gezicht en de blauwe lucht boven de piste.

Of het gaat om het sleeën van een kleine heuvel bij het park of een kilometer lang actie op de rodelbaan in het skigebied, rodelen zorgt voor plezier bij het hele gezin.

Doe je het liever wat rustiger aan? Maak dan een sneeuwwandeling door het winterwonderland of ga voor een nachtwandeling door het besneeuwde landschap.

Op het water

Stap in een kano en ontdek de natuur in de omgeving van onze parken. In de kano beleef je de natuur van dichtbij! Ook het huren van een sup is mogelijk.

Actie en avontuur op het water! Laat je voortrekken door een boot of kabelwaterskibaan op ski's of huur een wakeboard.

Trotseer het wilde water en ga raften onder begeleiding. Samenwerken is erg belangrijk bij raften, een activiteit voor het hele gezin.

Laat je meevoeren op de golven aan het strand. Huur een surfboard en boek een les voor een toffe dag op het strand.

Leer windsurfen op de Reeuwijkse Plassen of kitesurfen op zee. Toffe watersporten voor in de zomermaanden.

Samen het water op! Huur een zeilbootje en leer zeilen onder begeleiding met het hele gezin.

In de lucht

Ga de hoogte in en klim tussen de boomtoppen. Tokkel vervolgens met een grote vaart naar beneden, over land en water. Ontdek de klimtorens in de buurt.

De adrealine stroomt door je lijf tijdens het abseilen! Neem onderweg even een momentje om te genieten van het uitzicht. Fenomenaal!

Op het land

Survivallen

Van cannoying tot het bedwingen van een hindernisparcours. Rondom onze parken in de Ardennen, in Duitsland of in Nederland!

Maak een fijne paardrijtocht door het bos of oefen je skills in de bak. Ontdek de maneges in de buurt van onze parken.

Geocaching

Ga op pad met een GPS apparaat en zoek naar de verborgen schatten (caches). Op veel van onze parken kun je een GPS-apparaat huren en eropuit trekken op en rond het park!
Zoek & boek jouw accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum