Eropuit met uw baby

Op vakantie met uw baby? Maak een heerlijke wandeling met de kinderwagen, ga lekker spetteren in het zwembad of geniet van een goed boek op het terras terwijl de kleine een middagslaapje doet. Op onze parken kunt u heerlijk even bijkomen en de tijd nemen om te genieten van elkaar.

Onbezorgd genieten

Bij Landal GreenParks verblijft u midden in de natuur met alle voorzieningen voor uw kleine binnen handbereik. Medewerkers doen er alles aan om u te laten genieten. Van een flesje of een potje opwarmen in het restaurant tot het verzorgen van een box in uw accommodatie. 

Speciale kinderaccommodaties

In de kinderaccommodaties ontbreekt het u en uw kinderen aan niets. Alles voor de kleine is aanwezig, waardoor u heel wat spullen thuis kunt laten. Dat bespaart u veel tijd bij het in- en uitpakken. Echt een uitkomst! Bovendien zijn alle kinderaccommodaties rookvrij en kindveilig.
Bekijk alle kinderaccommodaties

Spetterend zwemplezier

Zwemmen is altijd leuk. Daarom vindt u op vrijwel al onze parken een zwembad. Kom samen met uw baby spetteren in het aparte peuterbad. Op Landal Het Vennenbos en De Lommerbergen kunnen waterliefhebbers zich extra uitleven. Deze parken hebben een Subtropisch Waterparadijs en speciaal babyzwemmen.
Alles over waterpret

Kinderfaciliteiten

Op de meeste parken is er voor u en uw kleine van alles te beleven, zowel binnen als buiten. Breng een bezoek aan alle dieren in de dierenweide, ga samen spelen in de speeltuin of laat uw kleine lekker rondkruipen in het indoorspeelparadijs. Plezier gegarandeerd!
Ontdek de faciliteiten

Ontmoet Bollo

Bollo wil u en uw baby graag ontmoeten! Bollo houdt enorm van knuffelen en gezelligheid, de allergrootste vriend van alle kinderen. Wat dacht u van Bollo’s leesactiviteit? Hier worden de kleintjes voorgelezen uit een extra groot Bollo boek met vijf leuke Bollo verhalen. U vindt Bollo op vrijwel alle parken. 
Meer over Bollo

Van alle gemakken voorzien

In bijna alle accommodaties is standaard een kinderbed en een kinderstoel aanwezig of is het mogelijk deze, op aanvraag, bij te boeken (€ 11,95 kinderbed); extra kinderstoel € 5). Maak uw verblijf nog comfortabeler en boek er ook meteen een box voor € 5 bij.