Op vakantie met baby

Een fijne accommodatie die van alle gemakken voorzien is én helemaal ingesteld op een verblijf met baby. Dat maakt je vakantie bij Landal heerlijk comfortabel. De babybungalow biedt uitkomst, net als de faciliteiten speciaal voor onze kleinste gast.
    • Babybungalows
    • Babyzwemmen
    • Babyvriendelijke restaurants

Alles voor de kleine gast

In de nieuwe babybungalows zijn alle faciliteiten beschikbaar die zorgen voor een rustgevend verblijf. Zo is er een (video)babyfoon, maar ook een wieg, flessenwarmer, speelkleed, babypot en babybadje aanwezig. Alles zodat je zorgeloos kan genieten van de omgeving en van elkaar.

Zwemmen met je baby

Onze babyvriendelijke zwembaden beschikken veelal over een apart peuterbad waar je samen met jouw dreumes heerlijk kunt spetteren. De Subtropisch Zwemparadijzen op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen zijn heerlijk warm. Heerlijk samen spetteren!

Samen de natuur in

De dieren in de kinderboerderij of dierenweide bezoeken, knuffelen met Bollo die voorleest uit het grote Bolloboek: de kleine beleeft het ene avontuur na het andere. Liever de natuur ontdekken? Huur een fiets met kinderzitje en trek er samen op uit. Bovendien wandel je met de kinderwagen vanaf het park zó de natuur in.
Ideale vakantieparken met baby
Zoek de bestemming die bij je past
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum