Eropuit op de E-bike

Een dorpje bezoeken iets verderop, cruisen door het bos of comfortabel bergop in heuvelachtig landschap: ontdek het gemak van de E-bike op vakantie. Je huurt op veel van onze vakantieparken een E-bike om zo al fietsend te genieten van de omgeving. De trapondersteuning helpt je een eind op weg.
    • E-bike verhuurmogelijkheden
    • Eropuit in de gezonde buitenlucht
    • In binnen- en buitenland

Steden bekijken of de natuur in

Cityhoppen op de fiets

Pak de e-bike en combineer het nuttige met het aangename. Even een boodschapje doen in de buurt of dat ene mooie dorpje verderop bekijken. Met de E-bike bent u er zo! U kunt meerdere dorpjes aan doen tijdens een dagtocht. Let wel even op de maximale kilometer afstand van uw accu.

Door het Hollandse duinlandschap

Korte klimmetjes in de duinen langs de Noordzeekust fietst u met gemak op en ook wind tegen is voor de E-bike niets teveel. Met de wind in de haren fietst u door het Hollandse duinlandschap of over de ongerepte Waddeneilanden.

Bergop!

In de bergen fietsen met trapondersteuning? Zeker weten! De nieuwste trend van de laatste jaren, gevolgd door jong en oud. Omdat genieten van het fenomenale uitzicht op de fiets dankzij de E-bike voor iedereen is weggelegd.
Vakantieparken met fietsverhuur
Boek jouw verblijf & huur een E-bike
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum