Wandelen en fietsen

Een lange wandeling door het bos of op de fiets dwalen door Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Elke dag in de natuur is gevuld met ontdekkingen en natuurpracht. Vanuit Landal Miggelenberg bent u zo op pad. Trek er op uit en ontdek het zelf!

Wild spotten

Kijk! Een hert! Landal Miggelenberg ligt midden in de bossen en biedt uren wandel- en fietsplezier. In het bos is een wildscherm waar u kunt speuren naar wild. In de vroege uren heeft u de meeste kans. Vergeet uw verrekijker niet.

Samen eropuit

De omgeving van het park biedt oneindig veel mogelijkheden. U wandelt vanuit uw bungalow zo de bossen in. Ontdek natuurschoon, kunst en cultuur in
Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Eindeloze heidevelden wachten op u in het Deelerwoud. Volg een GPS route of speur samen met de boswachter in de bossen in de omgeving. Geniet van de frisse lucht en ontdek wat de natuur te bieden heeft.

Loop voor meer informatie en tips gerust langs bij de receptie.

Fietsen

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een koninklijke tocht en bezoek Paleis Het Loo. Geniet van een royale lunch in de paleistuinen of spring weer op de fiets richting Apeldoorn. Of fiets naar de Hanzesteden Zutphen of Deventer, steden met een enorme historische rijkdom.

Op de Veluwe zijn allerlei fietsroutes mogelijk, met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U kiest de plekjes uit die u wilt zien en u maakt de route zo lang of zo kort als u wenst.

Na een actieve dag is het culinair genieten in Brasserie Miggelenberg, haalt u een snelle hap bij de Take Away of gaat u heerlijk gourmetten in de bungalow.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets