Kids

Op Landal PUUR Exloo is er genoeg te doen voor de kinderen. De kleintjes gaan op avontuur in de speeltuin. De grotere kids vermaken zich op de minigolfbaan of tijdens een potje bowlen. Het is tijd om samen plezier te maken!

Pumptrack

Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Je maakt snelheid door op het juiste moment je gewicht te gebruiken. Na een beetje oefening kun je de rond zonder af te zetten of bij te trappen. Het rijden is dus relatief eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. De pumptrack geeft een natuurlijke ‘kick’, bij jong en oud.

De baan is geschikt voor crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, inline-skates, longboards en skateboards. Dus eigenlijk voor alle fiets- en skatesporten. De fiets- en skatematerialen dienen zelf meegenomen te worden.

!Let op: Helm verplicht – Gebruik van baan altijd op eigen risico, geen constant toezicht aanwezig.

Speeltuin

Laat uw kinderen lekker ravotten in onze piraten speeltuin. Ook is er een beachvolleybal veld en kunt u hier voetballen.

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.