Kids

Op Landal PUUR Exloo is er genoeg te beleven voor de kinderen. De kleintjes gaan op avontuur in de Ukkepuk speeltuin of speelweide. De grotere kids proberen een hole-in-one te slaan op de minigolfbaan. Ben je een echte waaghals? Stap dan op je crossfiets, race naar de pumptrack toe en doe een paar stoere kunstjes! Daarnaast kan er ook nog gebruik worden gemaakt van de GameBox die klaar ligt in het vakantiehuis! Deze GameBox bestaat uit diverse spelletjes. Dit zorgt voor eindeloos speelplezier!

Pumptrack

Een pumptrack is een aaneengesloten circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Je maakt snelheid door op het juiste moment je gewicht te gebruiken. Na een beetje oefening kun je de rond zonder af te zetten of bij te trappen. Het rijden is dus relatief eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. De pumptrack geeft een natuurlijke ‘kick’, bij jong en oud.

De baan is geschikt voor crossfietsen (BMX), mountainbikes, stuntstepjes, loopfietsen, inline-skates, longboards en skateboards. Dus eigenlijk voor alle fiets- en skatesporten. De fiets- en skatematerialen dienen zelf meegenomen te worden.

!Let op: Helm verplicht – Gebruik van baan altijd op eigen risico, geen constant toezicht aanwezig.

Eindeloos speelplezier

Laat uw kinderen lekker ravotten op ons park. Ook is er een beachvolleybal veld en kunt u hier voetballen. Alle benodigdheden om buiten te spelen liggen in The Game Box voor u klaar in het vakantiehuis.

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.