Sport en spel

Gezellig spelen in de speelweide of een balletje slaan op de minigolfbaan. De echte waaghalzen stappen op de crossfiets en gaan de Pumptrack op. Na een actieve en gezellige dag kunt u heerlijk genieten in uw luxe vakantiehuis.

The Game Box

Geniet van elkaar, de gezelligheid en waag een spel. The Game Box bestaat uit actieve spellen voor iedereen. De spellen zijn vrij te gebruiken. Zie hieronder wat de inhoud is van de box.
6 en 8 persoons villa 10 persoons villa
- 2 tennisrackets met hoezen
- 3 tennisballen
- 2 badminton rackets
- Shuttles
- 1 beachbal
- 2 tafeltennisbats
- Tafeltennisbats
- 1 kubb spel
- 4 tennisrackets met hoezen
- 3 tennisballen
- 4 badminton rackets
- Shuttles
- 1 beachbal
- 4 tafeltennisbats
- Tafeltennisbats
- 1 kubb spel

Alles op een rijtje

Sport en spel
  • Bowlingbanen (in naastgelegen hotel)
  • Airtrampoline
  • Minigolfbaan
  • Speelweide
  • Fietscrossbaan
  • Activiteitenbox (in het vakantiehuis)

Bowlen

Een sportieve activiteit geschikt voor alle leeftijden. Daag de familie uit op de bowlingbaan en laat uw beste bowlingtechniek zien. Kies de bal met het juiste gewicht en gooi alle kegels in één worp om. Strike! Wie gaat er winnen?

Balletje slaan?

Vindt u het leuk om tijdens uw verblijf een balletje te slaan? Game, Set en Match!
Bij ons resort heeft u hier de mogelijkheid voor. De tennisbaan van naast het naastgelegen hotel kunt u gebruiken. Geen rackets of ballen? Geen probleem! Deze kunt u gratis lenen bij de receptie van het hotel. Voor onze verblijvende gasten is de baan gratis te gebruiken.

Minigolf

De banen van de minigolfbaan hebben verschillende niveaus, van makkelijk tot uitdagend. De baan vindt u links van het hotel, de golfballetjes en golfsticks liggen voor u klaar in de villa.

Airtrampoline

Een bezoekje aan de Airtrampoline geeft kids het uitieme springplezier! De Airtrampoline is vrij toegankelijk en is gelegen naast onze speeltuin.