Sport en spel

Er is genoeg te beleven op Landal PUUR Exloo. Gezellig spelen in de speeltuin of met het hele gezin een middagje midgetgolfen of bowlen. Na een actieve en gezellige dag kunt u met het hele gezin bijkomen in uw luxe vakantiehuis.

Alles op een rijtje

Sport en spel
  • Bowlingbanen (in naastgelegen hotel)
  • Minigolfbaan

Bowlen

Een sportieve activiteit geschikt voor alle leeftijden. Daag de familie uit op de bowlingbaan en laat uw beste bowlingtechniek zien. Kies de bal met het juiste gewicht en gooi alle kegels in één worp om. Strike! Wie gaat er winnen?

Balletje slaan?

Vindt u het leuk om tijdens uw verblijf een balletje te slaan? Game, Set en Match!
Bij ons resort heeft u hier de mogelijkheid voor. De tennisbaan van naast het naastgelegen hotel kunt u gebruiken. Geen rackets of ballen? Geen probleem! Deze kunt u gratis lenen bij de receptie van het hotel. Voor onze verblijvende gasten is de baan gratis te gebruiken.

Midgetgolf

De banen van de midgetgolfbaan hebben verschillende niveaus, van makkelijk tot uitdagend. De baan vindt u links van het hotel, de golfballetjes en golfsticks liggen voor u klaar in de villa.

Airtrampoline

Een bezoekje aan de Airtrampoline geeft kids het uitieme springplezier! De Airtrampoline is vrij toegankelijk en is gelegen naast onze speeltuin.