Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Rabbit Hill liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Actief ontdekken

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Rabbit Hill biedt eindeloos veel mogelijkheden. Maak een Koninklijke rit en bezoek
Paleis ’t Loo en geniet van een royale lunch in de paleistuinen of fiets door naar Apeldoorn om lekker te shoppen.

Maar er is meer… Stel uw eigen route samen door gebruik te maken van de knooppuntenkaart en maak de route zo lang of kort als u wenst. De routes brengen u in de nazomer langs de prachtige bloeiende heidevelden, de zandverstuiving van het Kootwijkerzand en voor de kids is er het Klimbos in Garderen.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets