Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt op uw terras bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse lucht. Verken het Hongaarse natuurschoon. Een bergwandeling of met de fiets door het heuvelachtige landschap om de mooiste plekjes te ontdekken. Ga eropuit met uw gezin en geniet samen van het groen om u heen.

Trek er samen op uit

Verken de schilderachtige omgeving wandelend of op de fiets. Trek er samen op uit en geniet van een moment met elkaar in het groen van de natuur. Ga cultuur snuiven in de pittoreske dorpjes om u heen of bezoek historisch Boedapest. Ook een dagje Wenen is de moeite waard, op nog geen twee uur rijden vanaf het park. Er is zoveel natuur, cultuur en historie te ontdekken.

Wandelen door de bergen

Vanuit uw appartement wandelt u zo de prachtige Hongaarse natuur in. Uitgestrekte heuvels, bossen en historische stadjes nodigen u uit. Wandel door de bergen en geniet van het unieke uitzicht over de Donauknie. Maak een bergwandeling of ontdek de dorpjes in het dal en bewonder hier restanten van Middeleeuwse kastelen. In deze groene omgeving komt u helemaal tot rust. Het echte vakantiegevoel!

Fietsen door groene dalen

Stap op de fiets en ga samen op ontdekkingstocht in de natuur. Langs wijngaarden, door groene dalen en gezellige stadjes. Hier strijkt u neer op een terras voor een onderbreking van uw fietstocht. Met de mountainbike beklimt u steile hellingen en doorkruist u de bossen. Loop gerust langs bij de receptie voor meer informatie, routes en tips!

Tip: huur een fiets

Klaar om er op uit te gaan? Huur een fiets op het park om de omgeving te verkennen. Wel zo gemakkelijk. Dames-, heren- en kinderfietsen zijn te huur, maar ook mountainbikes. Beleef een actieve dag met het hele gezin in de Hongaarse natuur.