Wandelen en fietsen

Maak een heerlijke strandwandeling of verken de uitgestrekte omgeving op de fiets. Laat u verrassen door het Zeeuwse landschap. Trek eropuit in het groen van de natuur of wandel langs de prachtige kustlijn en door historische stadjes. Geniet van de frisse zilte lucht en ontdek de mooiste plekjes van Zeeland.

Wandelen

Vanuit uw bungalow loopt u zo de natuur in. Beklim de Zeepeduinen,
ga vogels spotten in Boswachterij Westerschouwen en maak een
heerlijke stadswandeling langs de Zeeuwse kust. Of verken het gezellige Burgh-Haamstede en breng een bezoek aan de vuurtoren 'Westerlicht' en de bekende Plompetoren. 

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in het Zeeuwse landschap. Fietsend door de bossen van Boswachterij Westerschouwen, over de vele dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en langs de Oosterschelde. Eén ding is zeker, u komt telkens weer bij water uit. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken uw rondje compleet. Met het knooppuntennetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit, zo kiest u de punten 
waar u langs komt en maakt u de route zo lang als u wilt. Makkelijk en leuk voor jong en oud.

Huur een fiets

Klaar om er op uit te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om de veelzijdige Zeeuwse natuur te verkennen. Op Landal Resort Haamstede is het mogelijk om dames-, heren en kinderfietsen te huren, maar ook kinderzitjes, e-bikes, skelters en bolderwagens. Wel zo gemakkelijk.