Eten en drinken

In Landal Rønbjerg geniet u van een heerlijke maaltijd zonder dat u het vakantiepark hoeft te verlaten.
Landal Rønbjerg heeft een prachtig open restaurant in het hoofdgebouw dat een verrukkelijke lunch en diner serveert. Elke ochtend kunt u hier ook verse broodjes kopen bij de parkwinkel om in uw woning te ontbijten.

Culinair op het park

Eten en drinken
  • Pizzaservice
  • Family Buffet Restaurant
    • Openingstijden variëren dagelijks
  • Supermarkt
    • Openingstijden variëren dagelijks
  • Ontbijtarrangement

À la Carte Lunch & Diner

Het restaurant biedt dagelijks een à la carte lunch aan. Hier proeft u heerlijke gerechten met veel regionale specialiteiten en lokale ingrediënten. Doordeweeks buiten de vakantieperiodes serveren we 's avonds ook een à la carte menu.

Uiteraard heeft Bollo ook een speciaal kindermenu samengesteld.
Reserveer een tafel

All You Can Eat

Tijdens de vakantieperiodes en op zaterdag en zondag buiten de vakantieperiodes om bieden we elke dag drie heerlijke buffetten. Of u nu voor Tex-Mex gaat, heerlijk Italiaans of een seizoensgebonden buffet, er is voor ieder wat wils.

Vergeet ook niet dat u dagelijks vanaf 12 uur 's middags ook lekkere, knapperige pizza's kunt bestellen van het à la carte menu.

Een zorgeloos verblijf

Op Landal Rønbjerg geniet u van een zorgeloze vakantie. In de supermarkt op het park vindt u alles wat u nodig heeft. Begin de dag met versgebakken broodjes, neem wat vers fruit voor onderweg of koop iets lekkers voor in de avond.