Eten en drinken

The Coach House restaurant is de ideale locatie om samen te genieten van de heerlijkste gerechten. Of om gezellig met elkaar te borrelen op het terras of in de bar. Heeft u geen zin om te koken, maar blijft u wel liever in uw eigen accommodatie? Maak dan gebruik van de afhaalservice.
Eten en drinken

Zwemmen

Doe mee aan één van de vele activiteiten in het overdekt zwembad. Volg snorkellessen van gediplomeerde instructeurs, wandel op het water in de grote opblaasbare WaterWalkerz ballen of ga op ontdekkingstocht met de onderwaterscooter. Na afloop kunt u heerlijk relaxen in de whirlpool of sauna.
Zwemmen

Sport en spel

Leer schermen als Zorro of krijg de vaardigheden van Robin Hood onder de knie met boogschieten. Alle activiteiten op Landal Sandybrook worden begeleid door speciaal opgeleide instructeurs. Kom dus langs bij de receptie en ontdek welke opties beschikbaar zijn tijdens uw verblijf.
Sport en spel

Kids

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op Landal Sandybrook. De kleintjes vermaken zich in de speeltuin of in de indoorspeelplaats. De grotere kids maken elkaar in met poolbiljart in de amusementshal. Ook worden er veel activiteiten op het park georganiseerd. Gegarandeerd plezier voor iedereen! 
Kids

Omgeving

Dit prachtige park is gelegen in het zuidelijkste puntje van het Peak District, omringd door een overweldigende hoeveelheid geschiedenis en erfgoed: van de beroemde stapstenen in Dovedale tot de prachtige handelsstad Ashbourne.
Omgeving

Wandelen en fietsen

Het Peak District biedt enkele van de beste wandelroutes in Groot-Brittannië. Op de kilometerslange paden in het hart van Engeland heeft u slechts uw wandelschoenen nodig om alles te zien en ontdekken.
Wandelen en fietsen