Kids

Op vakantie staat plezier hebben centraal. Op Landal Søhøjlandet kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin, in het springkasteel, op de trampolines of in een creatieve workshop. Kinderen kunnen ook buiten meedoen aan spannende speurtochten of binnen deelnemen aan een alfabetspeurtocht gaan. U gaat het hele park rond, dus een prima gelegenheid om onderweg van de omgeving en het landschap te genieten. In het nieuwe indoorspeelparadijs zijn activiteiten voor zowel grote als kleine kinderen met ruimte voor meeslepende spellen, creativiteit en lekker ravotten. Zijn er speciale activiteiten tijdens weekends en schoolvakanties (de activiteiten worden alleen in het Deens en Engels aangeboden).

Alles op een rijtje

Kids
 • Indoorspeelplaats
 • Trampoline
 • Creatieve werkplaats
 • Speeltuinen
 • Springkussen (buiten)
 • Zandbak
 • Fun & Entertainment-programma
  • Alleen in het Deens en Engels
  • Het gehele jaar
 • Dorp
 • Mini Play

Kom kijken in het nieuwe indoorspeelparadijs
Laat de kinderen bij slecht weer of als ze hun energie kwijt moeten, losgaan in het nieuwe indoorspeelparadijs. Hier kunnen ze zich uitleven en hun krachten testen op de klimtoren, loopbruggen en glijbanen. Maar ga niet te hard en houd je tong in je mond als je gaat koorddansen!

Op het podium kun je genieten van Bollo als hij danst of een leuk verhaal voorleest.

In de creatieve hoek kunnen de kinderen zich vermaken met schilderen, tekenen, kralen rijgen en nog veel meer.

Voor de jongste kinderen is er een speciaal gedeelte met leuke en zachte materialen waar papa en mama lekker kunnen zitten en meespelen.
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Creatieve werkplaats

Zowel kinderen als volwassenen kunnen lekker creatief bezig zijn in de creatieve workshop. U bent tijdens openingstijden welkom om de workshopruimte te gebruiken en naar hartenlust te tekenen, plakken en verven of met natuurlijke materialen iets te maken. U kunt ook materialen meenemen die u in de gevarieerde natuur van Søhøjlandet aantreft. De workshopruimte is doordeweeks geopend, in het weekend en op feestdagen. Ons Fun&Entertainment-personeel is altijd aanwezig om een handje te helpen met allerlei leuke creatieve projecten. Kijk in de app voor een overzicht van het huidige programma.

Bollo, de grootste vriend van de kids

Een handje geven, of ga voor een dikke knuffel. Op Landal Søhøjlandet woont Bollo en hij is altijd in voor een beetje gezelligheid! Bezoek zijn huisje op het park en stuur hem een lieve groet.
Ontmoet Bollo