De mooiste wandel- en fietsroutes

Met een stevig ontbijt bereidt je je voor op een actieve dag in de frisse lucht. Je waant zich in een wandelparadijs met talrijke wandelwegen, zoals de Moselsteig. Wat meer actie? Stap dan op de fiets om de groene dalen, wijnvelden en gezellige dorpjes te verkennen. Geniet van weidse vergezichten.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doe je natuurlijk met een van onze huurfietsen te huur bij de fietsverhuur op Landal Sonnenberg. Liever met de kids een wandeling maken? Huur dan een bolderkar. Hieronder vindt je een overzicht van ons uitgebreide assortiment.

Bikes & More

Bekijk accommodaties

Vind jouw ideale accommodatie.

Onze accommodaties

Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie

Download onze app voor nog meer inspiratie van alles wat er te doen is op het park en in de omgeving. Heb je trek? Bekijk de menukaarten van onze restaurants of bestel iets om op te halen. Ook kun je reserveren voor de horeca op het park. Verder regel je in de app de restbetaling van je boeking, vul je je reisgezelschap in en geef je je aankomsttijd door. Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar je geboekte accommodatie toe.