Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Ontdek veelzijdig Overijssel. Neem uw gezin en uw hond mee op een tocht door bos en heide, genieten voor allemaal. Voordat u op de bank ploft in de bungalow zet u uw viervoeter nog even onder de hondendouche op het park.

Wandelschoenen inpakken

Elke dag samen eropuit en genieten in de frisse buitenlucht. Verken met zijn tweetjes of met het hele gezin De Sallandse Heuvelrug. Maak één van de negen wandelingen van Het Wereldtijdpad, deze route loopt langs het park en is in totaal 50 kilometer lang. Neem uw hond mee voor een extra lange ronde. Uw trouwe viervoeter kan zich helemaal uitleven in het losloopgebied en lekker zwemmen in de natuurvijver naast het park. Na een actieve dag ploft u samen op de bank en maakt u plannen voor de volgende dag.

Kies uw eigen fietsroute

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor één van de vele fietstochten of mountainbikeroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u zelf een fietstocht uit en maakt u de route zo lang als u wenst. Fiets over de heidevelden en beklim de heuvels in de omgeving. Ontdek de mooiste plekjes van het Overijsselse landschap. Trek de natuur in of fiets naar Hanzestad Deventer om lekker te shoppen!

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets