Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Ontdek veelzijdig Overijssel. Neem uw gezin en uw hond mee op een tocht door bos en heide, genieten voor allemaal. Voordat u op de bank ploft in de bungalow zet u uw viervoeter nog even onder de hondendouche op het park.

Wandelschoenen inpakken

Elke dag samen eropuit en genieten in de frisse buitenlucht. Verken met zijn tweetjes of met het hele gezin De Sallandse Heuvelrug. Maak één van de negen wandelingen van Het Wereldtijdpad, deze route loopt langs het park en is in totaal 50 kilometer lang. Neem uw hond mee voor een extra lange ronde. Uw trouwe viervoeter kan zich helemaal uitleven in het losloopgebied en lekker zwemmen in de natuurvijver naast het park. Na een actieve dag ploft u samen op de bank en maakt u plannen voor de volgende dag.

Kies uw eigen fietsroute

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor één van de vele fietstochten of mountainbikeroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u zelf een fietstocht uit en maakt u de route zo lang als u wenst. Fiets over de heidevelden en beklim de heuvels in de omgeving. Ontdek de mooiste plekjes van het Overijsselse landschap. Trek de natuur in of fiets naar Hanzestad Deventer om lekker te shoppen!

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met
een van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op
Landal Twenhaarsveld. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur