Omgeving

Laat u verrassen door het natuurschoon van de Vulkaaneifel. Hier ontdekt u de oorsprong van het landschap en het ontstaan van de Eifel. Wandel de berg af naar de gezellige dorpjes of maak een fietstocht in de bosrijke bergen. Naast alle natuur, kunt u cultuur snuiven in de Romeinse steden Trier en Keulen.

Wild- en belevenispark Daun

Daun
Ga eens op safari in een wildpark. In het wild- en belevenispark Daun vindt u niet alleen inheems wild, maar ook jaks en lama‘s, ezels en wilde paarden, bizons en moeflons. Daarnaast vindt u er ook een valkerij, schattige stokstaartjes en een prachtig buitenverblijf voor apen. Er staat een zomerrodelbaan die u ook kunt gebruiken zonder dat u een bezoek brengt aan het wildpark.
WebsiteCa. 38 kilometer van het park

Eifelstad Bad Münstereifel

Bad Münstereifel
Neem de tijd om te genieten van de harmonieuze sfeer in het kuur- en vakantiestadje Bad Münstereifel. Dit stadje is sinds kort ook een echt winkelparadijs. De eerste factory outlet center in een Duitse binnenstad zorgt samen met het rijke aanbod aan winkeltjes en horeca voor een heerlijke shoppingbelevenis in het historisch stadscentrum.
WebsiteCa. 38,5 kilometer van het park

Dauner meer

Schalkenmehren
Ontdek de 'ogen van de Eifel', het Dauner meer. Of spring in het diepblauwe sprankelende water van het Schalkenmehrener meer voor een frisse duik.
WebsiteCa. 41,5 kilometer van het park

Nürburgring

Nürburg
Beleef de unieke sfeer van het racen in het pretpark langs de Nürburgring, 365 dagen per jaar geopend voor het hele gezin.
WebsiteCa. 40 kilometer van het park

Eifelpark

Gondorf
Meer dan 200 dieren, waaronder beren en wolven. Ervaar de dieren die hier leven en de prachtige natuur. Daarnaast zijn er leuke achtbanen en showprogramma's om uren vermaak van te hebben!
WebsiteCa. 63 kilometer van het park

Meer tips