Midden in de Vulkaaneifel
Divers aanbod accommodaties t/m 6 pers.
Zwembad, Recreatiemeer, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Parkinformatie
 • Camping gesloten

  De camping en sanitairgebouwen blijven, wegens reparatiewerkzaamheden na de overstromingen, naar verwachting tot het einde van het jaar gesloten.

 • Reizen naar Duitsland

  Vul voor aankomst in Duitsland het inreisformulier in. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. 

  Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (geldig vanaf twee weken na de laatste vaccinatie) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen geleden en maximaal 6 maanden geleden) nodig. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht uit welk land je reist. Zonder een van bovenstaande bewijzen kun je je accommodatie niet betreden. Hierna zijn voor het verblijf geen nieuwe testbewijzen nodig. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan wel een testbewijs nodig zijn. Er is er geen testlocatie op het vakantiepark. Je kunt je nog wel in de omgeving van het park laten testen.

   
  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar.

  Indoor
  Onze Bollo Club en de indoorspeelplaats zijn helaas door de overstroming beschadigd en worden momenteel vernieuwd.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

  Parkshop
  Verse broodjes en een klein assortiment aan boodschappen vind je in de Parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje. De openingstijden kunnen aangepast zijn.

 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we je een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de openingstijden.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

Honden accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,3
 • Omgeving: 8,7
 • Restaurant: 7,3
 • Recreatieprogramma: 7,7
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,8

We zien je graag snel op Landal Wirfttal

Voel je na een actieve dag helemaal thuis in een van onze comfortabele bungalows. De luxe bungalows hebben ook een eigen sauna. De bergachtige ligging van de bungalows op het vakantiepark in het kuuroord Stadtkyll in de Eifel is werkelijk adembenemend. Geniet van je verblijf midden in de prachtige natuur. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide (geen zwemwater).

Het omvangrijke outdoor- en mountainbikeprogramma biedt mogelijkheden voor een lekker potje beachvolleyballen of minigolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!