Boek uw weekend weg

Gefeliciteerd met uw aankoop bij HEMA. Het is tijd om uw weekendvoucher te verzilveren en uw weekend weg te boeken. Een heerlijk vooruitzicht!

Bekijk aanbodVoorwaarden

Zo werkt het

Hieronder staat het aanbod voor u klaar. U vindt uw ideale accommodatie door de regio en aankomstdatum in te vullen. Houdt hierbij rekening met een aankomst in de actieperiode van 3 april t/m 5 oktober 2020. Op basis van uw reisgezelschap kiest u vervolgens de geschikte accommodatie in het vakantiepark van uw voorkeur. Bijvoorbeeld een 4-persoonsbungalow voor twee stellen. Wij attenderen u erop dat de beschikbaarheid gedurende het boeken kan wijzigen. Er geldt dan ook op = op. Nadat u uw HEMA vouchercode heeft ingevuld kunt u de boeking verder afronden. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van uw boeking.

Omboeken of annuleren

Najaarsactie 2019 met aankomst t/m 31 maart 2020
Heeft u afgelopen najaar een midweek- of weekendvoucher gekocht bij de HEMA bungalowweken en valt de aankomst in de periode t/m 31 maart 2020? 

In dat geval kan de reservering kosteloos worden omgeboekt voor een andere periode op hetzelfde park. U kunt hierover contact opnemen met het Contact Center van Landal GreenParks. Meer informatie vindt u op landal.nl/coronavirus.
Voorjaarsactie 2020
Heeft u vragen en nog geen boeking gemaakt met uw HEMA midweek- of weekendvoucher? Neem dan contact op met de HEMA klantenservice.

Heeft u al een boeking gemaakt met uw midweek- of weekendvoucher en heeft u vragen over uw boeking bij Landal GreenParks? Neem in dat geval contact op met het Contact Center van Landal GreenParks. Hiervoor gelden de voorwaarden van Landal GreenParks. Meer informatie vindt u op landal.nl/coronavirus.

Goed om te weten

Deelnemende parken 
U kunt een weekend of midweek boeken bij de deelnemende vakantieparken. Bekijk het overzicht.
 
Bijzonderheden
Landal Het Vennenbos is dit jaar niet te boeken met de HEMA weekendvoucher, wél met de HEMA midweekvoucher. Voor een weekend weg naar een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs is Landal De Lommerbergen een passend alternatief (beperkte beschikbaarheid).

Beschikbaarheid: op = op
Er is een beperkte beschikbaarheid bij de deelnemende vakantieparken. Uw boeking is pas definitief nadat u de boekingsbevestiging heeft ontvangen.

Combinatieboekingen
Het is niet mogelijk om meerdere vouchers tegelijk te verzilveren. U kunt geen combinatie maken van een midweek- en weekendvoucher. Tevens is het niet mogelijk om als groep bungalows naast elkaar te boeken.
Uitgesloten periodes
Pasen 10 t/m 16 april 2020
Meivakantie 17 april t/m 7 mei 2020
Hemelvaart 18 t/m 24 mei 2020
Pinksteren 29 mei t/m 4 juni 2020
Zomervakantie 3 juli t/m 27 augustus 2020

Toeristenbelasting
Tijdens het boeken van uw verblijf wordt er toeristenbelasting berekend. Wilt u alvast weten hoeveel u per persoon per nacht op de deelnemende parken betaald? Bekijk het overzicht

Veelgestelde vragen
 
Heeft u een vraag over deze HEMA actie? Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen.  

Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van de HEMA actie.

De HEMA bungalowweken in het kort

Met de unieke HEMA weekendvoucher kunt u er even heerlijk tussenuit. Het verblijf op een van de deelnemende vakantieparken van Landal GreenParks is inclusief bedlinnen, reserveringskosten en eindschoonmaak. U betaalt bij uw boeking alleen nog de toeristenbelasting per persoon per nacht (variërend per park). De boeking is voor een 2-, 4-, 5- of 6-persoonsbungalow, afhankelijk van het park en uw reisgezelschap. Uw aankomst ligt in de periode van 3 april t/m 5 oktober 2020, met uitzondering van de vakantieperiodes en feestdagen.

Meer informatieActievoorwaarden
Vind uw ideale accommodatie
Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

0 parken gevonden

Filter op:
 • Prijsrange
  *getoonde prijzen zijn vanaf prijzen
 • Aankomstdagen
 • Park - Ligging
 • Accommodatiegrootte
 • Indeling
 • Labels
 • Accommodatie - Algemeen
 • Accommodatie - Speciale accommodaties
 • Accommodatiefaciliteiten
 • Park - Algemeen
 • Zwempret
 • Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
 • Parkfaciliteiten - Eten en drinken
 • Parkfaciliteiten - Wellness en beauty
 • Omgeving - Eropuit
 • Omgeving - Actief en sportief