Reüniebungalows

Wilt u gezellig met de hele familie op vakantie en toch genieten van uw privacy? Verblijf dan in één van onze reüniebungalows op Landal Heideheuvel, Landal MiggelenbergLandal Twenhaarsveld (18 personen) of Landal Heihaas (16 personen). Deze bijzondere accommodaties bestaan uit drie vrijstaande 4 - of 6-persoonsbungalows die naast elkaar liggen, met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één grote huiskamer met keuken. Hier heeft u alle ruimte om met elkaar te zijn.

Gezellig samen eten

De huiskamer is voorzien van een extra grote keuken waar u voor het gehele gezelschap kunt koken. Met een zeer ruime zithoek om bij te praten, voorzien van een grote flatscreen tv met video/DVD recorder en uiteraard een lange eettafel. Bij mooi weer is er op het terras plaats voor de hele familie en kunt u gezellig met z'n allen barbecueën!

Gezamenlijk vakantie vieren

De gezamenlijke huiskamer wordt ongetwijfeld het hart van uw vakantie. Slapen doet u met maximaal 6 personen in één van de andere bungalows en u gebruikt de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats. Om gezellig te ontbijten, te borrelen, koffie te drinken en samen te dineren. U kunt in de huiskamerbungalow niet overnachten. 

Wees er snel bij

De reüniebungalows zijn te huur voor een weekendverblijf, maar ook voor een midweek (maandag-vrijdag) of een week (maandag-maandag). Gezien de belangstelling adviseren wij u tijdig te reserveren. Deze unieke groepsaccommodatie is beperkt beschikbaar, bijna elk weekend volgeboekt
en wordt doorgaans ver vooruit gereserveerd. 

Reserveren?

Wilt u de reüniebungalows reserveren? Dit kan hieronder gemakkelijk online of via ons Contact Center via tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
Reüniebungalows reserveren