Echt vakantie

Met de hond

30 mei tot en met 5 juni 2023

Bijna een week kwispelend leuke activiteiten in samenwerking met Adventuros

Fun & Entertainment voor jou en je hond

Echt op vakantie met je hond

Beleef een unieke vakantie met je geliefde viervoeter bij Landal. We hebben op diverse vakantieparken speciale accommodaties voor honden beschikbaar. De speciale accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zo hebben zij onder andere een hek om de tuin en is er een hondenmand beschikbaar. De extra faciliteiten op deze parken en in de accommodaties zullen jullie zeker een uniek vakantiegevoel geven!

Smakelijk hondenvoer

Wist je dat er op verschillende van onze parken speciale Adventuros snackautomaten staan? Deze automaten zitten vol met de lekkerste hondensnacks. Verwen je hond en haal samen zo'n lekkere snack uit de automaat! Wees gewaarschuwd: je hond wil misschien niet meer mee naar huis..

Een heus hondenfestival

In de week van 30 mei tot en met 5 juni organiseren wij, samen met Adventuros, op verschillende parken leuke activiteiten voor jou en je trouwe viervoeter. Op het speciale programma staan onder andere een fotomoment samen met je hond, een speurwandeling en het bakken van hondenkoekjes! Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten, dus kijk in onze app voor het volledige programma van het park waar jullie vakantie gaan vieren.
Welk park kies jij?
Of boek jouw dierenweekend weg op een van onze andere parken