Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf? 
Bedlinnen is een verplichte afname bij Landal GreenParks. De kosten hiervoor bedragen in 2022 € 11,95 p.p. per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen € 9,50 p.p. per kind per verblijf. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen, betaalt men extra huur voor het kinderbedje.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn de accommodaties allemaal gemeubileerd?
Ja, alle accommodaties op onze parken zijn gemeubileerd. Naast een woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer is er altijd een volledig ingerichte keuken aanwezig. Op onze website zijn geen inventarislijsten van de accommodaties te vinden. Mocht je vragen hebben over de inventaris van de accommodaties, neem dan contact op met de receptie van het betreffende park. Op onze website kun je bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er een wasmachine in de bungalow aanwezig waar ik voor een langere periode in verblijf?
Nee, een wasmachine is niet standaard aanwezig in de bungalows van Landal GreenParks, dit verschilt per park en type accommodatie. Op onze website kun je bekijken wat de kenmerken van de accommodatie precies zijn. Mocht er geen wasgelegenheid zijn in de bungalow, dan beschikken veel parken over een centrale wasserette op het park. Je kunt bij de receptie informeren naar de mogelijkheden en prijzen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden