Eropuit in Centraal-Transdanubië

Naast alle activiteiten op het park kunt u een heleboel leuke uitstapjes maken. Combineer een dagje winkelen met een rondleiding door Budapest, probeer de lekkerste wijnen van Hongarije of bezoek een avontuurpark met het hele gezin. Volop mogelijkheden! Hieronder vindt u nog meer leuke tips.

Old Lake Kalandpark

Tata
Een avonturenpark door de bomen, waar u een parcours kunt volgen hoog door de bomen.
Website

Boedapest

Boedapest
De historische hoofdstad van Hongarije met zijn vele imposante gebouwen is de ideale stad voor cultuurliefhebbers. Bezoek een van de vele bezienswaardigheden of maak er een dagje winkelen van.
Website

Korda filmpark

Etyek
Breng een bezoek aan de fimstudios van Hongarije, het eerste filmpark in Oost-Europa. Tijdens een tour krijgt u een kijkje achter de schermen.
Website

Wijnregio Ászár-Neszmély

Neszmély
In het kleine dorpje Neszmély proeft u de heerlijkste Hongaarse wijnen uit de beroemde 'Hilltop' wijnstreek. Tijdens de rondleiding heeft u de mogelijkheid om alle lekkere wijnen te proeven en het productieproces te zien. Uw favorieten zijn verkrijgbaar in de wijnwinkel.
Website

Tata

Tata
Tata heeft alles wat de vakantieganger kan boeien: rijk aan geschiedenis en schilderachtige plaatsen, mooie natuur, vogels om te observeren, sportmogelijkheden, faciliteiten voor jong en oud en lekkere restaurantjes.
Website

Meer tips