Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf het park liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Wandelen door het mooie Zwitserland

In de mooiste wandelgebieden van Zwitserland wachten 170 km bewegwijzerde wandelpaden op de natuurliefhebbers. Kies één van de wandelroutes die u in Graubünden kunt doen. Of u nu de bergen in gaat, langs de meren, of een kortere afstand, er is altijd wel een route die aansluit op uw behoeftes. Wandelschoenen aan en gaan!
Meer in de omgeving

Met de fiets de natuur ontdekken

De omgeving van Landal Alpine Lodge Lenzerheide biedt eindeloos veel fietsmogelijkheden. Voor iedere rijstijl wat wils. Van eenvoudig tot extreem, van comfortabel tot sportief en van familie excursies tot de 100 km marathon. De 300 km bewegwijzerde routes en meer dan 850 km gps-tracks, laten het hart van elke fietser sneller kloppen. Het hoogtepunt van de fiets regio is het nieuw gebouwde Bikepark Lenzerheide. Vanaf het tussenstation Scharmoin leiden vijf afdalingen naar het dalstation Rothron. Ze verschillen niet alleen in moeilijkheidsgraad, elk heeft ook een eigen sfeer.
Fietsen in Graubünden